Έφτασε το 2ο trailer αποκάλυψη του νέου έβδομου κύκλου του Game of Thrones!

Ο 7ος πολυαναμενόμενος κύκλος της σειράς-φαινόμενο της HBO, «Game of Thrones» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή, 16 Ιουλίου στις 4.00 μετά τα μεσάνυκτα ταυτόχρονα με την Αμερική και με ελληνικούς υπότιτλους αποκλειστικά στη Nova! 

Η σειρά θα προβάλλεται και σε prime time προβολή από τη Δευτέρα 17 Ιουλίου και κάθε Δευτέρα στις 22.00 στο Novacinema4HD. Ο νέος κύκλος θα είναι διαθέσιμος και μέσω των υπηρεσιών Nova On Demand και Nova GO.

Επιπλέον, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Nova εξασφάλισε αποκλειστικά για τους συνδρομητές της, την προβολή των προηγούμενων έξι κύκλων σε ένα επικό Box Set. Όλα τα επεισόδια βρίσκονται διαθέσιμα από την Παρασκευή 19 Μαΐου μέχρι και την Πέμπτη 31 Αυγούστου χωρίς καμία επιπλέον χρέωση μέσω των υπηρεσιών Nova On Demand και Nova GO.

Για τους λάτρεις της σειράς η Nova ξεκίνησε μία σειρά έξι μοναδικών Live εκπομπών στα Social Media και το Novaguide.gr αφιερωμένη στους προηγούμενους έξι κύκλους.

Η εκπομπή προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 16.00 στο Youtube κανάλι της Nova (https://www.youtube.com/NovaGreece), στη σελίδα της Nova στο Facebook (www.facebook.com/Nova) καθώς και στο ειδικό αφιέρωμα για τη σειρά στο Novaguide.gr (http://www.novaguide.gr/GameOfThrones7)! Μη χάσετε το 3ο Live, την Πέμπτη 22 Ιουνίου στις 16.00.

Δείτε εδώ το 2o trailer του 7ου κύκλου του Game of Thrones.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved