Το Nightflyers έρχεται να βαδίσει στα χνάρια του Game of Thrones

Άλλο ένα βιβλίο του George R.R. Martin που θα γίνει τηλεοπτική σειρά.

Μπορεί ακούγοντας το όνομα George R.R. Martin το μυαλό σου να πηγαίνει αυτόματα σε Οίκους, Δράκους, Ζόμπι από το Βορρά και μαυροφορεμένους ιππότες, αλλά η αξία του Martin σαν συγγραφέας δεν περιορίζεται μόνον στο διάσημο medieval fantasy.

O Martin έχει γράψει και μία σειρά από βιβλία επιστημονικής φαντασίας, που θεωρούνται διαμάντια στο δύσκολο και απαιτητικό sci-fi. Φαίνεται όμως πως η παραγωγή του τηλεοπτικού δικτύου SyFy, αποφάσισε να φέρει ένα ακόμη βιβλίο του σε τηλεοπτική σειρά: το Nightflyers. To oποίο μάλιστα έγινε και ταινία το 1987.

Γραμμένο το 1980, το Nightflyers αφηγείται την ιστορία ενός πληρώματος σε διαστημόπλοιο τα οποίο ψάχνει να βρει μία μυστηριώδη εξωγήινη οντότητα για να σώσει τον κόσμο. Όμως όσο πιο βαθιά κατευθύνεται προς το ανεξερεύνητο σύμπαν, το πλήρωμα αντιμετωπίζει περίεργες δυνάμεις που κλονίζουν τις σχέσεις αναμεταξύ του. Θεωρείται ένα από τα καλύτερα sci-fi horror που έχουν γραφτεί ενώ έχει βραβευτεί με το ιαπωνικό βραβείο διηγημάτων φαντασίας Seiun. Μην ξενερώνεις που δεν θα έχει ιππότες. Τα σενάρια του Μartin ξεχωρίζουν ούτως ή άλλως για την ίντριγκα που προσφέρουν.

Οπότε μάλλον θα ριζώσουμε ξανά στον καναπέ



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved