Ευτυχώς για εμάς ο George R.R. Martin έχει κι άλλο σενάριο

Και έχει να κάνει με τους Targaryens.

Κανείς μας δεν μπορεί να ξέρει με τι ακριβώς ασχολείται ο George. Δίνει τις πολύτιμες συμβουλές του για τη νέα σεζόν της σειράς; Τελειώνει το 6ο βιβλίο; Κάθεται; Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για άνθρωπο με πολλές ιδέες, ο οποίος δεν έχει τον χρόνο να τις υλοποιήσει.

Μέσα σε αυτές τις πολλές ιδέες είναι και ένα νέο διήγημα που ονομάζεται «The Sons of the Dragon» και το οποίο -για καλή μας τύχη- έχει ήδη ξεκινήσει να γράφει. Σε περίπτωση που δεν το έπιασες από τον τίτλο, πρόκειται για μία ιστορία στην εποχή που οι Targaryens βρισκόντουσαν ακόμη στο θρόνο και προσφέρει μία ιδιαίτερη ιστορία γεμάτη ίντριγκες, πισώπλατα μαχαιρώματα και βρόμικη πολιτική. Ό,τι έχουμε αγαπήσει δηλαδή μέχρι τώρα στο Game of Thrones. Το βιβλίο, το οποίο είναι ξεχωριστό από την υπόλοιπη σειρά, αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2018. Ναι είναι μακριά, αλλά τουλάχιστον γνωρίζει το πότε θα κυκλοφορήσει.

Ωραία όλα αυτά, αλλά η πικρή αλήθεια είναι πως αν ο Martin δεν στρώσει τον κώλο του να γράψει, το μόνο που θα μας μείνει θα είναι η απογοήτευση.

Στρώσου ρε άνθρωπε, μα τους Θεούς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved