Έρχεται νέα σεζόν True Detective, να τρελαθώ;

Έχει βουίξει ο τόπος πως ο Μακόναχι μπαίνει ξανά στο «παιχνίδι».

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε ξανά τον Μακόναχι στο True Detective. Και τώρα ας κάνουμε μια στροφή στο παρελθόν: To 2014 είδαμε μία από τις καλύτερες σειρές που γυρίστηκαν ποτέ. Νέτα σκέτα η ιστορία του Rust, του μανιοκαταθλιπτικού ντετέκτιβ, στις σάπιες γειτονιές του Αμερικάνικου Νότου ήταν ένας πραγματικός εφιάλτης -που όμως δε μπορούσες να ξεκολλήσεις τα μάτια σου από πάνω του.

Και μετά ήρθε η δεύτερη σεζόν. Χωρίς Μάθιου Μακόναχι, χωρίς Γούντι Χάρελσον. Και τα πήρε όλα ο διάολος. Ανία, βαρεμάρα, μετριότατη ατμόσφαιρα. Ακριβώς δηλαδή το αντίθετο από την πρώτη δηλαδή: όπου η εναρκτήρια σεκάνς σου έπαιρνε τα μυαλά με τη σκοτεινή φωτογραφία της, οι μονόλογοι του Rust κουβαλούσαν όλο το μηδενισμό του κόσμου και τα πιστολίδια στο γκέτο ήταν από τα πιο ατμοσφαιρικά μονοπλάνα που γυρίστηκαν ποτέ στην αμερικάνικη τηλεόραση –και όχι μόνο.

Όλα τα ψυχάκια εκεί έξω μπορείτε να φωνάξετε ΤΡΙΑ ΖΗΤΩ ευτυχισμένοι. Η σειρά επιστρέφει από ότι φαίνεται στις οθόνες μας και για τρίτη σεζόν. Ο David Milch, ο δημιουργός του καταπληκτικού γουέστερν Deadwood, ενώνει τις δυνάμεις του με τον Nic Pizzolatto του True Detective και όλοι μαζί σταυρώνουμε τα χέρια μας. Σας παρακαλούμε καλοί κύριοι κάντε ξανά το θαύμα σας για να λιώσουμε στους καναπέδες μας σα να είμαστε ζωντανοί νεκροί.

Το κλου της υπόθεσης; Έχει βουήξει ο ιντερνετικός τόπος πως παραγωγοί και δημιουργοί προσπαθούν να ψήσουν τον Μακόναχι να μπει στο πετσί του Rust ξανά. Μακάρι.Παναγίτσα μου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved