Το DEATH NOTE έγινε ταινία και οι nerds τρίβουν τα χεράκια τους

Το trailer του Netflix μόλις μας έφτιαξε τη μέρα.

Αν υπάρχει ένα pop φαινόμενο που σάρωσε τη φαντασία των nerd (και όχι μόνο) πιστιρικάδων την προηγούμενη δεκαετία αυτό είναι σίγουρα το manga με τίτλο Death Note. Η ιστορία του εφήβου Light Yagami που στα χέρια του πέφτει ένα βιβλίο που δεν είναι για διάβασμα. Είναι για κάτι άλλο πιο σκοτεινό –δε λέμε, μικροσπόιλερ δεν κάνουμε.

deathnote meas

Μετά έγινε anime σειρά (γιαπωνέζικα κινούμενα σχέδια), μυθιστορήματα και ταινίες ιαπωνικές. Μιλάμε για πραγματική μανία που ξεκίνησε στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου για να κατακτήσει τα δωμάτια των εφήβων όλου του κόσμου. Μάλιστα κατηγορήθηκε πως ίσως είναι υπεύθυνο για αξιόποινες πράξεις, μέχρι και για μία ιστορία που θυμίζει τον δολοφόνο των οδηγών ταξί. Φυσικά για τα γεγονότα αυτά δε φταίνε ποτέ οι ταινίες και τα βιβλία, το παρανοημένο μυαλό κάποιων ανθρώπων φταίει που τους οδηγεί στο έγκλημα –μην κατηγορείς ποτέ τα σπίρτα για τη φωτιά.

Το Netflix, λοιπόν, σιγά μην έχανε ευκαιρία να φέρει την ιστορία στα κυβικά του και να μας δώσει μία νέα αμερικάνικη ταινία που βασίζεται στο Death Note, όπου πέρα από τον νεαρό πρωταγωνιστή Nat Wolff συμμετέχει σε ρόλο έκπληξη και η αγαπημένη «σκατόφατσα» που λέγεται Γούιλιαμ Νταφόε. Ελπίζουμε τώρα ότι θα καταφέρει να κάνει και εμάς τους μεγαλύτερους να νιώσουμε λίγο παιδιά, όπως ακριβώς τα κατάφερε το The Stranger Things. Απλά συνιστούμε σε όλους λίγη υπομονή γιατί θα βγει στις 25 Αυγούστου. Μέχρι τότε μπορείτε να τσεκάρετε το τρέιλερ –ξανά και ξανά. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved