Ένα crossover John Wick και Equalizer δεν δείχνει και τόσο μακρινό πλέον

Πόση τεστοστερόνη μαζεμένη σε ένα φιλμ, ειδικά άμα βγει αληθινή η επιθυμία του Keanu Reeves.

Νομίζετε ότι οι Expendablesείναι ταινίες γεμάτες αδρεναλίνη και ματσίλα, λόγω των Avengers του Stallone; Εδώ ακούμε ότι υπάρχει μια σκέψη τρελή. Τόσο τρελή, μάλιστα, που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στον κινηματογράφο.

Η έννοια του crossover, στην μετά Avengers εποχή, δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν, όχι όμως όταν πρόκειται για κάτι εκτός κάποιου υπερηρωικού σύμπαντος. Για να μπούμε κατευθείαν στο «ψητό», πώς θα σας φαινόταν εάν δύο εκ των πλέον διάσημων action heroes της εποχής μας, όπως ο John Wick και Robert McCall από το Equalizer (ο τρίτος είναι ο Bryan Mills των ταινιών Taken) συναντιόντουσαν κάποια στιγμή σε ταινία; Μπορεί σε πολλούς να ακούγεται απίθανο, ωστόσο αν κάτι τέτοιο «ψήνει» τον Keanu Reeves, μπορούμε να το αποκλείσουμε;

 

 

Ο ηθοποιός σε ερώτηση που δέχτηκε στο Reddit για το κατά πόσο θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί μια «διασταύρωση» μεταξύ των δύο franchises, παραδέχτηκε ότι παρόλο που δεν υπάρχουν για την ώρα τέτοια πλάνα, «Αυτό θα ήταν απίστευτα τρελό. Τρελά καλό όμως!» και ήδη μπαίνουμε σε σκέψεις.

Σαφώς και είναι δύσκολη μια τέτοια εξέλιξη, ωστόσο ποιος είπε ότι οι παραγωγοί των John Wick και Equalizer, ίσως και να βρήκαν ο ένας στο πρόσωπο του άλλου, τον πιο άξιο αντίπαλο για το μέλλον. Άλλωστε δεν είναι ότι κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ποτέ σε μεγάλα franchises, όπως το Alien vs Predator, το Freddy vs Jason και πιο πρόσφατα, το Godzilla vs Kong.

Godzilla vs Kong: Μια αυθεντική Τιτανομαχία μέσα στην πανδημία

 

Από τη στιγμή που το σύμπαν του John Wick, απλώνεται συνεχώς μέσω spin-offs, και συγκεκριμένα με τη σειρά The Continental (πώς ο Winston έγινε ο διευθυντής του γνωστού ξενοδοχείου) και την ταινία Ballerina με την Ana de Armas (χρονικά ανάμεσα στα John Wick 3 και 4) ίσως ένα επικό crossover απέναντι σε έναν τύπο που έχει πάνω κάτω ίδιο background με εκείνον, να είναι ο τέλειος τρόπος να συνεχιστεί η ιστορία. Τόσο του John Wick, όσο και του McCall.

Αν πει και ο Denzel Washington οτι είναι μέσα, τόσο ίσως να μην είναι τόσο μακρινό ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Όπως έγινε, και στις παρακάτω 20 περιπτώσεις ταινιών.

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved