Alvaro Barrientos | AP 10 ατάκες του Denzel Washington για την επιτυχία και τη ζωή

Ο διάσημος ηθοποιός θέλει να σε κάνει καλύτερο.

 Αν κάτσεις και το καλοσκεφτείς, ο καθένας από εμάς έχει τουλάχιστον μία αγαπημένη στιγμή από τις ταινίες του Denzel Washigton - ειδικά με το Training Day που μας μεγάλωσε. Όμως ο διάσημος και Οσκαρικός ηθοποιός, δεν έχει μόνο μία αξιόλογη καριέρα αλλά ακόμη πιο αξιόλογες ατάκες για την ίδια την ζωή. Ατάκες που έχουν σκοπό να μας κάνουν καλύτερους άντρες και να μας διδάξουν.

 

 

«Είναι οι ευκαιρίες που παίρνεις, οι άνθρωποι που γνωρίζεις και αγαπάς, η πίστη σε αυτά που έχεις. Όλα τα παραπάνω είναι αυτά που θα χαρακτηρίσουν το ποιος είσαι».

«Για μένα ο καθένας στη ζωή του πρέπει να κάνει αυτό που θέλει αλλά και αυτό που πρέπει να κάνει. Μερικές φορές, αυτά είναι αλληλένδετα».

«Δεν ξέρω αν είμαι πετυχημένος αλλά σίγουρα είμαι ευτυχισμένος. Πρέπει να θυμάσαι τι σημαίνει επιτυχία για τον καθένα. Για εμένα, είναι να έχω καταφέρει εσωτερική γαλήνη».

«Νομίζω πως η τύχη έχει να κάνει με μία ευκαιρία που παρουσιάζεται ξαφνικά στο δρόμο σου και πόσο προετοιμασμένος είσαι να την υποδεχτείς».

 

 

«Στο τέλος της ημέρας δεν έχει σημασία τι έχεις καταφέρει ή τα πράγματα που έχεις στην κατοχή σου. Στο τέλος της ημέρας έχει σημασία του τι έχεις κάνει με όσα κατάφερες. Έχει να κάνει με ποιον άνθρωπο έκανες καλύτερο μέσα από τις πράξεις σου. Δεν είναι τι πήρες για σένα, αλλά σε ποιον και τι επέστρεψες πίσω».

«Αν μιλάμε για κάποιο role model, νομίζω ότι κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να έχει ένα μέντορα. Έναν άνθρωπο που να μιλάει καθημερινά μαζί του και να γίνεται καλύτερος μέσα από εκείνον».

«Όταν προσεύχεσαι για βροχή πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και για την λάσπη που θα επακολουθήσει. Έτσι πάνε αυτά».

«Αν έχεις εχθρούς τότε φρόντισε να μάθεις για εκείνους. Μην είσαι απλά θυμωμένος μαζί τους».

 

 

«Η συγχώρεση είναι μεγάλος δάσκαλος. Υπάρχουν πράγματα ή κάποιο στόρι πίσω από μία συμπεριφορά, που ενδεχομένως να μην είσαι σε θέση να γνωρίζεις. Δεν έχει να κάνει με σένα αλλά με εκείνους. Και κάποιες φορές ο κόσμος, δεν έχει την ικανότητα να διαχειριστεί πράγματα».

«Ο κόσμος ασχολείται με το πως θα βγει η μέρα, ενώ θα έπρεπε να ασχολείται με το πως θα κάνει την διαφορά».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved