Δεν χρειαζόμαστε καμία δικαιολογία για να ζητήσουμε το Land Rover της LEGO

Είναι το κλασικό Defender στο κλασικό πράσινο και έχει off road αξεσουάρ που μας αναγκάζουν να παίξουμε με αυτό.

Το πάλεψε όσο μπορούσε η Land Rover με το κλασικό Defender. Κατάφερε να το κρατήσει με νύχια και με δόντια στην παραγωγή μέχρι το 2016 σχεδόν απαραλλάκτο για δεκαετίες, μόνο με μερικές αναγκαίες από τη νομοθεσία αλλαγές, κόντρα στον πλήρη εκσυγχρονισμό που έκαναν τα ανταγωνιστικά G-Class και Wrangler, κρατώντας τις εκτός δρόμου Θερμοπύλες μαζί με το αειθαλές Lada Niva. 

Ένα Land Rover Defender διαφορετικό από τα συνηθισμένα 

Ωραίο ήταν όσο κράτησε και το νέο Defender μπορεί να είναι ένα αξιολογότατο SUV, αλλά κάτι λείπει από τους πιουρίστες που ποτέ δεν ξεπέρασαν το παλιό καλό Defender. Ευτυχώς η LEGO μας φέρνει ένα καταπληκτικό υποκατάστατο που δεν αποτελεί τεκμήριο, δεν καίει, δεν χρειάζεται πάρκινγκ και δεν κοστίζει μία περιουσία.

 

 

Το Defender της LEGO είναι στο κλασικό πράσινο που βγήκε η τελευταία παρτίδα των σκληροτράχηλων Land Rover. Έχει άσπρη οροφή όπως τα παλιά μοντέλα, λειτουργική ανάρτηση και σύστημα διεύθυνσης. Το μήκος του φτάνει τα 32 εκατοστά και αποτελείται από 2336 «τουβλάκια». Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι παίρνει customization. 

Και Ferrari έχουμε σε LEGO

Αρχίκα μπορεί κάποιος να διαλέξει αν το Defender του θα είναι δεξιοτίμονο ή αριστεροτίμονο δίνοντας αυτή την επιλογή κατά τη διάρκεια της συναρμολόγησης. Μπορεί επίσης να διαλέξει αν θα μοιάζει με βενζικοκίνητο ή ντιζελοκίνητο. Το καλύτερο κομμάτι όμως είναι τα εκτός δρόμου αξεσουάρ που θυμίζουν Camel Trophy.

 

 

Αυτά περιλαμβάνουν ρεζέρβα στο καπό, αξίνες, γλίστρες άμμου, βίντσι, κάνιστρα νερού και καυσίμου, bull bar, snorkel, σχάρα οροφής με roll cage και άλλα πολλά για να φτιάξει το κάθε παιδί που κρύβουμε μέσα μας το Defender που δεν πρόλαβε να αγοράσει. Υπομονή μέχρι τις αρχές Απρίλη, όσοι έχετε νονό ξέρετε τι θα του ζητήσετε. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved