H Lego ετοιμάζει το σετ του The Office και είναι ακριβώς όπως το περιμέναμε

Θα είναι όλοι εκεί, από τους 17 χαρακτήρες της σειράς, μέχρι τα Dandies και την κούπα World’s Best Boss.

Αν υπάρχει κάτι καλύτερο από τα Lego, τότε αυτό είναι μόνο η πλατφόρμα Lego Ideas μέσω της οποίας μπορεί ο καθένας να καταθέσει τη δική του δημιουργική ιδέα. Αν αυτή η ιδέα για σετ είναι σοβαρή και τεκμηριωμένη, τίθεται στην κρίση του κοινού και αν το κοινό την επιβραβεύσει με την ψήφο του, παίρνει το πράσινο φως.

 

 

Για τον Jajai Lewis το The Office είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών, κάτι που πιστεύουν εκατομμύρια κόσμου, και τέλος της σειράς το 2013 του άφησε ένα τεράστιο υπαρξιακό κενό που ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το διαχειριστεί. Από τότε έβαλε στόχο να φτιάξει ένα Lego set ως φόρο τιμής στην αγαπημένη του σειρά.

 

 

Η ιδέα που κατέθεσε το 2014 πήρε 10.000 θετικές ψήφους, αλλά δεν πήρε την πολυπόθητη έγκριση από τη Lego κι έτσι ο Lewis γύρισε και πάλι στα τουβλάκια του για μια βελτιωμένη εκδοχή. Πρόπερσι κατέθεσε μια βελτιωμένη εκδοχή του The Office με περισσότερες λεπτομέρειες η οποία κατάφερε να σπάσει το φράγμα των 10.000 δηλώσεων στήριξης σε μόλις 2 μήνες. Μπορεί να μην τα κατάφερε ούτε αυτή υποψηφιότητα, αλλά ήταν πλέον πασιφανές πως ο κόσμος ήθελε απενγνωσμένα ένα Lego set The Office.

 

 

Η τρίτη απόπειρα του Jajai Lewis ήταν και αυτή που τα κατάφερε, παίρνοντας την τελική έγκριση από τη Lego και πολύ σύντομα θα το δούμε στις προθήκες των καταστημάτων. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η Lego μέσω του λογαριασμού της στο twitter και το μόνο που κατάφερε είναι να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την αγωνία μας. 

 

 

Το σετ είναι όσο πιο λεπτομερές γίνεται με 17 διαθέσιμους χαρακτήρες, το μεγάλο workspace των υπαλλήλων, την αίθουσα συσκέψεων (workspace για τον Schrute) και φυσικά το πλήρως εξοπλισμένο γραφείο του Michael Scott. Εκεί θα δούμε πολλές λεπτομέρειες από διάφορα επεισόδεια του The Office που περιμένουν να τα ανακαλύψει το φανατικό κοινό της σειράς. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved