Ποια είναι η Cassandra Nova που θα τα βάλει με Deadpool και Wolverine;

To επίσημο τρέιλερ του Deadpool & Wolverine έφερε στην επιφάνεια την επόμενη μεγάλη villain.

Λένε ότι είναι η ταινία που θα σώσει το MCU και βάσει των όσων έχουμε δει μέχρι στιγμής στα τρέιλερ -που δεν είναι και πολλά- έχουμε κάθε λόγο να ελπίζουμε σε κάτι πολύ καλό. Όσο να’ ναι, και μόνο που ο κάφρος της Marvel, Deadpool μετακομίζει στο MCU και ανασταίνει τον Wolverine του Hugh Jackman είναι από μόνο του αρκετό για να μας στείλει στις 26 Ιουλίου στις κινηματογραφικές αίθουσες.

 

Τι είδαμε στο νέο τρέιλερ του Deadpool & Wolverine

Πέρα όμως από το Hugh Jackman εξ ολοκλήρου ως Wolverine με την κίτρινη στολή και τον Deadpool του Ryan Reynolds από δίπλα να του σπάει τα νεύρα -ακόμα δεν έχουμε δει την εικονική μάσκα του – στο τελευταίο βιντεάκι που κυκλοφόρησε, μάθαμε και κάτι παραπάνω για την υπόθεση της ταινίας. Ότι ο Deadpool χρειάζεται τον συγκεκριμένο Wolverine από μια άλλη πραγματικότητα για να σώσει το δικό του σύμπαν, αλλά αυτός ο Logan είναι ανεπιθύμητος στον δικό του κόσμο καθώς είναι ο κύριος υπαίτιος της καταστροφής του. Η επίσκεψη όμως του Deadpool θα του δώσει μια τελευταία ευκαιρία για εξιλέωση, και όπως φαίνεται θα βγάλει νύχια και θα σφάξει κόσμο.

Πάνω από όλα όμως, θα βοηθήσει τον Wade Wilson να νικήσει την παντοδύναμη supervillain, Cassandra Nova της Emma Corrin (The Crown).

 

Ποια είναι η Cassandra Nova;

Όπως είδατε και στο τρέιλερ, δεν είναι η Ancient One από τον Doctor Strange, αλλά η δίδυμη αδερφή του Professor Xavier των X-Men. Με βάση το γεγονός ότι η Nova υπήρξε κυρίαρχος στο διάστημα στο τέλος του χρόνου, το The Void όπως το μάθαμε στη σειρά Loki πλάι στον variant του Kang the Conqueror (He Who Remains) είναι αρκετά πιθανό να εξορίστηκε πλέον από την TVA σε ένα άκυρο σύμπαν. Μόνο που πλέον αυτό το σύμπαν τυχαίνει να είναι το ίδιο το οποίο έστειλε η TVA τον Deadpool.

 

cassandra nova

 

Βάσει της origin story της, προσπάθησε να δολοφονήσει με τις δυνάμεις της τον Charles όσο ακόμα ήταν αμφότερα στην κοιλιά της μητέρας τους, ωστόσο, ο μετέπειτα Professor X κατάφερε να τη δολοφονήσει. Εκείνη όμως κατάφερε να επιζήσει, μπαίνοντας σε σώμα άλλου μωρού, και επέστρεψε για να πάρει εκδίκηση. Δεν ξέρουμε αν στην ταινία θα τηρήσουν αυτή την ιστορία, ωστόσο, όπως είδαμε και στο βίντεο όπου «κατεβάζει» στο έδαφος τον Wolverine χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα, δείχνει ιδιαίτερα δυνατή.

Όσον αφορά τις δυνάμεις της, έχει και εκείνη τις ικανότητες του Charles Xavier, με περισσότερη όμως ισχύ όπως αποδεικνύεται και από το τρέιλερ. Άλλωστε, ούτε ο Alioth (το τέρας της TVA) δεν κατάφερε να την σβήσει από το timeline, γεγονός που αποδεικνύει ότι δεν είναι παίξε γέλασε. Όπως και να ‘χει, το Deadpool & Wolverine μας έχει δώσει όλα εκείνα τα συστατικά που χρειαζόμαστε για να περιμένουμε την ταινία με τεράστια ανυπομονησία, με τα μέχρι στιγμής λίγα πράγματα που έχουμε δει στα τρέιλερ να δημιουργούν ένα τεράστιο hype για την ταινία.

Μην σας φανεί περίεργο να δούμε την Cassandra Nova σύντομα και στη σειρά X-Men ’97. Εκεί να δείτε χαμός που θα γίνει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved