Reynolds και Jackman εξηγούν πώς θα επιστρέψει ο Logan χωρίς να εξηγούν τίποτα

Βέβαια αφήνουν ένα υπονοούμενο στο τέλος του βίντεο. Το θέμα είναι τουλάχιστον ότι ο Wolverine επιστρέφει και δεν είναι πλάκα.

Δεν ξέρουμε τελικά αν η πολλή παρέα με τον Ryan Reynolds έχει χαλάσει τον Hugh Jackman ή αν τελικά ήταν χαβαλές όλα αυτά τα χρόνια και το έκρυβε πολύ καλά (τείνουμε προς το δεύτερο), η ουσία όμως είναι ότι από τη στιγμή που συμμετείχε στο teaser τρέιλερ του «Deadpool 3» και ξεστόμισε πως θα παίξει κανονικά τον Wolverine, τσιμπιόμαστε συνεχώς για να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν πρόκειται για φάρσα αλλά για πραγματικότητα.

Από την άλλη είχαμε και τις επιφυλάξεις μας, με αποτέλεσμα να ατενίζουμε μεν αισιόδοξα αλλά όχι με τόσο ενθουσιασμό το comeback του Jackman ως Wolverine, μέχρις ότου να σιγουρευτούμε ότι δεν πρόκειται για κακόγουστη φάρσα.

 

Ταυτόχρονα υπάρχουν φήμες ότι βρέθηκε ο νέος Wolverine.

Τελικώς οι δύο κολλητοί κόλλησαν ένα ακόμα teaser στο teaser, προκειμένου να εξηγήσουν το πώς ο Logan του Jackman θα επιστρέψει στο Deadpool 3, με δεδομένο μάλιστα ότι έχει πεθάνει στην ταινία «Logan» αλλά και για το πώς μπορεί να γίνει αυτό από τη στιγμή που ο Deadpool ετοιμάζεται να μπει στο MCU.

Οι δυο τους ξεκίνησαν να μας εξηγούν το πώς θα γίνει το όλο εγχείρημα αλλά είναι πραγματικά αβέβαιο το αν θα βγάλεις άκρη. Τουλάχιστον με τον επίλογό τους συνειδητοποιήσαμε ότι η επιστροφή του Wolverine του Jackman δεν είναι φάρσα αλλά πραγματικότητα. Ευχαριστούμε πολύ για αυτό Kevin Feige.

 

 

Αν όλα πάνε όπως καταλάβαμε η μεγάλη επιστροφή του Wolverine θα πραγματοποιηθεί το 2024 στο «Deadpool 3». Έχουμε ακόμα 2022, οπότε θέλει ακόμα υπομονή.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved