Ο Kang δεν γλίτωσε την απόλυση ούτε με χρονομηχανή

Μαζί με το τέλος του Jonathan Majors από την Marvel, αναρωτιόμαστε τι θα γίνει με τον ρόλο του Kang.

Ενώ ο Kang είναι ένας από τους πιο σημαντικός κακούς που ταξιδεύει στο χρόνο στα Marvel κόμιξ, είναι αξιοσημείωτο ότι ποτέ δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται να χρησιμοποιήσει το ταξίδι στο χρόνο για να αλλάξει το παρελθόν. Αντιθέτως, προτιμά να επισκεφτεί διαφορετικές εποχές για να τις κατακτήσει και να δημιουργήσει τον τεράστιο στρατό του.

 Ωστόσο αν έδινες στη  Marvel Studios μια χρονομηχανή, οι πιθανότητες είναι ότι το πρώτο πράγμα που θα έκαναν θα ήταν να επιστρέψουν στο παρελθόν και να αναιρέσουν την απόφασή τους να προσλάβουν τον Jonathan Majors για να παίξει τον Kang. Λογικό όμως. Τη Δευτέρα, ο Majors καταδικάστηκε για πολλαπλές κατηγορίες σε υπόθεση ενδοοικογενειακής κακοποίησης, με αποτέλεσμα να τερματιστεί η «θητεία» του στο MCU, το οποίο μέχρι στιγμής σήμαινε μόνο εμφανίσεις - στο Ant-Man & The Wasp: Quantumania και στις δύο σεζόν του Loki.

Εμείς είχαμε ήδη προβληματιστεί από το φινάλε του Loki. 

Το στούντιο απέλυσε επίσημα τον Majors, μιας και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί να χτίζεται ένα νέο franchise γύρω από έναν ηθοποιό του οποίου το ποινικό ιστορικό θα κυριαρχεί στον κύκλο των media, όσες ταινίες και αν γυρίσει για την Marvel. Τι θα κάνει λοιπόν η Marvel; Εξάλλου, η επόμενη ταινία Avengers υποτίθεται ότι θα ονομάζεται Avengers: The Kang Dynasty, και ο χαρακτήρας υποτίθεται ότι θα επαναλαμβανόταν τα επόμενα χρόνια του MCU.

Αρχικά μπορεί να κάνει το ρόλο recast. Το MCU άλλωστε το έχει ξανακάνει. Ο Hulk του Edward Norton πέρασε στον Mark Ruffalo, ενώ ο Don Cheadle αντικατέστησε τον Terrance Howard ως War Machine το Iron Man 2 και μετά. Και η ίδια η φύση του Kang - ενός ταξιδιώτη στο χρόνο με παραλλαγές σε όλο το multiverse - το κάνει ακόμα πιο εύκολο από αυτό. O Kang από την Quantumania δεν υποτίθεται ότι ήταν το ίδιο ακριβώς πρόσωπο με το He Who Remains από το Loki, και όπως έχουμε δει στο Loki, οι παραλλαγές μπορούν να έχουν όλα τα σχήματα, μεγέθη, φύλα, φυλές και είδη. Υπάρχει λοιπόν η εύκολη αντικατάσταση στον συμπρωταγωνιστή του Loki, Gugu Mbatha-Raw.

Υπάρχει ωστόσο και η safe επιλογή να μην ασχοληθεί η Marvel. Τουλάχιστον όχι τώρα και πόσο μάλλον όταν υπάρχει η επιλογή του Doctor Doom για να ασχοληθεί το franchise, που ο κόσμος το περιμένει πώς και πώς. Μπορεί να καταλάβει κανείς γιατί η Marvel αποφάσισε να ποντάρει στον Majors. Είναι ένας χαρισματικός, ταλαντούχος ηθοποιός που ανέβασε το κασέ του και ειδικά μετά τη συμμετοχή του στο Creed 3.

Όποιο και αν είναι το μέλλον του Kang, αυτό σίγουρα δεν περιλαμβάνει τον Majors.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved