Εκεί που απελπιστήκαμε με το «Thor: Love and Thunder» το φινάλε της Ms. Marvel ήταν αρκετό για να προκαλέσει ενθουσιασμό.

Είναι σαν τα πράγματα που τα περιμένεις φυσιολογικά γιατί σου βγάζουν απόλυτο νόημα, αλλά μέχρι να συμβούν έχεις μια αμφιβολία μήπως κάτι αλλάξει. Όσον αφορά το MCU το είχαμε δει από τα cameos του «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» ότι η νέα εποχή θα έχει εκπλήξεις, αλλά μετά την παιδική ταυτότητα του «Thor: Love and Thunder» περισσότερο ανησυχήσαμε για αυτό που έπεται.

*Προειδοποιούμε, υπάρχουν spoilers.

Γενικά ήταν μεγάλη πατάτα η ταινία Thor: Love and Thunder.

Η στιγμή εκείνη που ο Charles Xavier εμφανίστηκε με το κλασικό αμαξίδιο από την animated σειρά των 90’s σε αντίθεση με τις ταινίες που είδαμε στα 00’s και 10’s αλλά και το soundtrack intro-ύμνο της σειράς εκείνης μας έκανε να αισθανθούμε ότι η επιστροφή στις ρίζες των κόμικς δεν είναι μακριά. Όπως δηλαδή είχαμε μάθει τους ήρωες και τις περιπέτειές τους.

 

 

Η Ms. Marvel έδειξε το δρόμο

Μπορεί να μην είναι του στυλ σου η σειρά «Ms. Marvel» και η ηρωίδα Kamala Khan που έγινε μόδα από το παιχνίδι Marvels Avengers, ωστόσο η σειρά του MCU που κυκλοφόρησε στο Disney Plus έκρυβε το καλύτερο για το τέλος της.

H Kamala λοιπόν έχοντας τελειώσει με την περιπέτειά της συνειδητοποιεί ότι υπάρχει κάτι διαφορετικό στο DNA της από την υπόλοιπη οικογένειά της. Όπως είπε και ο φίλος της Bruno «στα γονίδιά σου, υπάρχει μια μετάλλαξη». Μετάλλαξη είπε;

Και αν σε κάποιους δεν έλεγε κάτι η συγκεκριμένη λέξη, έσκασε και πάλι ο ύμνος των X-Men για να μας δώσει σιγουριά και ταυτόχρονα ανατριχίλα.

 

 

«Νομίζω ότι η μουσική που ακούγεται λέει πολλά για αυτά που θα ακολουθήσουν» θα πει η showrunner του Ms. Marvel, Bisha K. Ali, αναπτερώνοντας τις ελπίδες μας για τη συνέχεια.

Μήπως δεν είναι τυχαίες οι φήμες για τον Taron Egerton ως Wolverine;

Μετά και από αυτό είμαστε πλέον έτοιμοι για την ένεση ενέργειας στη νέα εποχή του MCU. Οι X-Men μετά την αγορά της Fox από την Disney δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel που μαζί με τους Daredevil, Punisher, Spider-Man, Fantastic Four και ενδεχομένως τον Adam Warlock δείχνει έτοιμο να μας κρατήσει γατζωμένους για πολλά ακόμα χρόνια από την ιστορία του.

Για όποιον πάντως δεν κατάλαβε το soundtrack των X-Men σε κάποια από τις παραπάνω σκηνές, το θυμίζουμε στο παρακάτω βίντεο.

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved