Άλλη μια φορά ο τρολ-Ryan Reynolds ξεπέρασε τον εαυτό του

Όταν τρολάρεις τους παπαράτσι με leaks στα leaks τους, είσαι πραγματικά μοναδικός στο είδος σου.

To έχουν παρακάνει οι παπαράτσι με τις αποκαλύψεις από το σετ του Deadpool 3, φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας αρκετές εκπλήξεις που ελπίζαμε να δούμε όταν θα κυκλοφορήσει η ταινία μέσα στο 2024. Την μέρα που ελπίζουμε ότι θα μπει το MCU ξανά σε σοβαρή πορεία, μέσω της τρίτης ταινίας του πιο τρολ χαρακτήρα της Marvel, του μοναδικού Deadpool, όπου θα έχει παρέα τον Wolverine του Hugh Jackman αλλά και της Electra της Jennifer Garner.

 

 

Και αν για τον πρώτο, το γνώριζαν και οι πέτρες ότι θα παίξει μεγάλο ρόλο στην συγκεκριμένη ταινία, η δεύτερη ήταν μέσα στα spoilers που μας έκαναν οι παπαράτσι από τα γυρίσματα και πραγματικά είμαστε πολύ εκνευρισμένοι για αυτό.

Εκείνος που θα έπρεπε να «βράζει» είναι ο Ryan Reynolds, o οποίος βλέπει αρκετές από τις παρουσίες «εκπλήξεις» που θα έχει η ταινία, να αποκαλύπτονται.

Πρόσφατα αποδείχτηκε ως πιο γλυκός άνθρωπος και εργοδότης.

Μόνο που εκείνος, ως γνήσιος διδάσκαλος του τρολαρίσματος, όχι μόνο δεν έβγαλε εκνευρισμό, αλλά τρόλαρε τους παπαράτσι, όπως μόνο ένας τύπος όπως το alter ego του Deadpool θα μπορούσε να κάνει. Και τι έκανε ο Reynolds; Ανέβασε «δικά» του leaks από το σετ, δίνοντας έτσι μια απάντηση στα spoilers των κακών παπαράτσι. Και γιατί αυτά είναι τόσο διασκεδαστικά;

Κάντε ένα τσεκ στο παρακάτω άλμπουμ και θα καταλάβετε:

 

 

Δεν ξέρουμε τελικά αν αυτές οι φωτογραφίες είναι πραγματικές ή προϊόντα photoshop αλλά αν σκεφτούμε ότι το MCU ανήκει στη Disney, η παρουσία των Mickey Mouse, Predator και σία, δεν μπορεί να είναι σύμπτωση ότι βρέθηκαν εκεί.

«Η ταινία Deadpool ξεκίνησε με ένα μεγάλο leak -την παρουσία του Wolverine- για αυτό κάνω και εγώ join στο συγκεκριμένο «παιχνίδι» (σ.σ. με τις δικές του “αποκαλύψεις”). Παρόλα αυτά ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, μην το παρακάνετε με την ατάκα “Deadpool leaks”, γιατί μπορεί να καταστρέψει τα στοιχεία αναζήτησης σε εκείνες όπως Deadpool Spoilers ή Deadpool Scoops» έγραψε ο Reynolds, δείχνοντας ξεκάθαρα το πόσο κακό μπορούν να κάνουν οι διαρροές από το σετ της ταινίας. Και σίγουρα το περιμένουμε με τεράστια ανυπομονησία.

 

 

Το Deadpool 3 είναι ίσως το πλέον αναμενόμενο φιλμ στο MCU, και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Ιουλίου του 2024 υπό τη σκηνοθεσία του Shawn Levy. Και αν είναι να περιμένουμε μία ταινία για να απολαύσουμε τον Ryan Reynolds, σίγουρα είναι αυτή. Γιατί ίσως αυτός να είναι ο εκλεκτός για να σώσει το MCU και όχι ο νέος Mr. Fantastic.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved