5 ταινίες που κερδίζουν Όσκαρ Τεστοστερόνης

Όλες γυρίστηκαν το 1987, την πιο Αντρίκια δηλαδή χρονιά του κινηματογράφου. 

Λένε ότι δεν γυρίζονται ταινίες πλέον όπως οι παλιές, στην περίπτωση ειδικά των ταινιών δράσης, σίγουρα πέφτουν μέσα. Αν θέλουμε να καταλήξουμε μάλιστα στην πιο αντρική χρονιά του κινηματογράφου, ένα έτος γεμάτο τεστοστερόνη και δράση, αυτό θα ήταν σίγουρα το 1987.

Σε αυτές τις ταινίες δεν χωράνε συναισθήματα, μόνο ιδρωτ(σ)ίλα και τεστοστερόνη. Και ο λόγος είναι οι παρακάτω cult movies που έκαναν τον κόσμο μας πολύ καλύτερο. 

Αυτή ήταν η καλύτερη χρονιά για ταινίες.

Predator του John McTiernan

Plot: Εξωγήινοι ρασταφάρι, έρχονται στη Γη και αφανίζουν κόσμο στην αναζήτηση των Alien. Αλλά αυτός ο one ugly motherfucker, Arnold Schwarzenegger έχει αντίθετη άποψη.

Όσκαρ τεστοστερόνης γιατί: Arnie και Apollo Creed μέσα σε ένα βάλτο απέναντι σε τέρατα. Ιδρωμένοι κοιλιακοί, πολύ πιστολίδι και άπειρο αίμα. Η τεστοστερόνη στο κατακόρυφο.

 

 

Robocop του Paul Verhoefen

Plot: Άγρια δολοφονία του αστυνομικού Alex Murphy από καλτ κακοποιούς, επιστημονική έρευνα και εξέλιξη, και ο Alex επιστρέφει στη ζωή ως Robocop για να επιβάλει τον δικό του νόμο. Don't move creeps!

Όσκαρ τεστοστερόνης γιατί: Έχουμε χάσει το μέτρημα από τις σφαίρες που χρησιμοποιήθηκαν για την ταινία. Και εννοείται δεν ξεχνάμε το εμβληματικό όπλο του πρωταγωνιστή. 

RoboCop: Η ταινία που σατίρισε με ωμή βία το μέλλον

 

Φονικό Όπλο του Richard Donner

Plot: Το πρώτο Φονικό Όπλο είναι, σιγά που δεν το έχεις δει. You are never too old for these shit.

Όσκαρ τεστοστερόνης γιατί:  Ανδρική φιλία, πιστολίδια , άνδρας που έχασε τη γυναίκα του και κάθε σκηνή μυρίζει μπαρούτι. 
 

Leathal Weapon 5: Μια ταινία με πολλά ερωτηματικά

 

 

Wall Street του Oliver Stone

Plot: Το Αμερικάνικο Χρηματιστήριο στα ντουζένια του και η προσπάθεια ενός νεαρού γιάπι να μάθει τα κόλπα από το είδωλό του, τον Άρχοντα των Γιάπηδων.
 
Όσκαρ τεστοστερόνης: Η αντρίλα, μεταξύ μας, δεν είναι μόνο βία και πιστολίδια. Η πραγματική δύναμη του άνδρα είναι η εξουσία. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη εξουσία από το χρήμα, όπως έδειξε ο Michael Douglas.
 
 
 

Masters of the Universe του Gary Goddard

Plot: H σειρά κινουμένων σχεδίων που μας μεγάλωσε με όλη εκείνη την Manowar αντρίλα και μας έμαθε τη She-Ra την πρώτη σου καψούρα. Μπορεί από Story να παίρνει κάτω από τη βάση, έχει όμως άπειρους τόνους αρρενοπώτητας.
 
Όσκαρ τεστοστερόνης γιατί: Ο Dolph Lundgren τα έβαλε με τον Skeletor σε μια απόλυτα καλτ μάχη. Θες κάτι άλλο;
 

Η κινητικότητα γύρω από τον He-Man μας γεμίζει αισιοδοξία

 
 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved