Leathal Weapon 5: Μια ταινία με πολλά ερωτηματικά

Άμα το λέει η καρδούλα των Mel Gibson και Danny Glover, τύφλα να’ χουν τα χρόνια τους.

Πάει καμιά 20ριά χρόνια από τότε που γυρίστηκε το τελευταίο μέχρι σήμερα «Φονικό Όπλο» που είδαμε ποτέ –αν εξαιρέσουμε την τηλεοπτική σειρά που είδαμε πρόσφατα-. Τότε που ο Mel Gibson ήταν ακόμα μάχιμος και με όπλο την τρέλα και τον συνεργάτη του Danny Glover, υπό τη σκηνοθετική ματιά του Richard Donner, τα έβαλε κόντρα στον δυσκολότερο αντίπαλό του στο franchise, τον πρωτοεμφανιζόμενο τότε σε αμερικανική ταινία, Jet Li. Μπορεί να μην είχε την ίδια επιτυχία με τα προηγούμενα, ωστόσο ήταν μια καλή προσπάθεια για να κλείσει (;) η περιπέτεια του Martin Riggs στη μεγάλη οθόνη.

 

 

Τελικώς, όπως συνηθίζεται πλέον στο Hollywood ένα ακόμα franchise το οποίο κοιμόταν για πολλά χρόνια θα επιστρέψει στη ζωή μετά από αρκετά χρόνια και αυτό είναι το «Lethal Weapon». Με τη μόνη διαφορά βέβαια ότι δεν θα λάβει reboot, αλλά θα γυριστεί η συνέχεια της περιπέτειας και με τους ίδιους μάλιστα πρωταγωνιστές.

Ο Mel Gibson λοιπόν σε ηλικία 65 ετών θα χρειαστεί να κάνει τις τρέλες που τον χαρακτήρισαν ως Riggs στις τελευταίες ταινίες και αν σκεφτούμε ότι ήταν σε καλή φόρμα στο «Expendables 3» τότε ίσως και να έχει ακόμα καύσιμα στο ντεπόζιτο. Όσο για τον Danny Glover, τον αγαπημένο μας Danny Murtagh ο οποίος έχει πατήσει πλέον τα 75 αμφιβάλλουμε αρκετά για το αν μπορεί να σηκώσει με αξιώσεις ένα όπλο, ωστόσο ένα «I’m too old for these shit», το έχει σίγουρα στο τσεπάκι του.

 

 

Το μεγάλο ερώτημα πάντως τίθεται για τον Richard Donner ο οποίος θα επιστρέψει πίσω από τις κάμερες. Μια σημείωση: Ο Donner έχει πατήσει πλέον τα 91 του χρόνια. Παρόλα αυτά οι συντελεστές είναι ενθουσιασμένοι με το σενάριο για την 5η ταινία και πλέον περιμένουμε νέα για το πότε θα συμβεί ή θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Λέτε να έχουμε επιστροφή των άλλων βασικών συντελεστών της ταινίας για μία ακόμα φορά; Αν δεν τους θυμάστε, σας τους δείχνουμε στο παρακάτω άλμπουμ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved