GettyImages-Ferdaus Shamim/WireImage Και αν δεν είχαμε γνωρίσει ποτέ τον Logan του Hugh Jackman;

Ο ηθοποιός μοιράστηκε μια ιδιαίτερη ιστορία η οποία λίγο έλειψε να μας στερήσει τον Wolverine. 

Ακόμα και αν έχει κλείσει ο κύκλος του στους X-Men, είναι το μεγαλύτερο ερωτηματικό αυτή τη στιγμή στο υπερ-ηρωικό σύμπαν της Marvel. Ούτε ο Batman, ίσως ούτε ο James Bond δεν έχουν συγκεντρώσει τόσο μεγάλη αγωνία αναφορικά με τον εκλεκτό που θα συνεχίσει την παράδοση του χαρακτήρα τους στην 7η Τέχνη.

Ο Wolverine ανέκαθεν ήταν ένας χαρακτήρας διαφορετικός στην παρέα των X-Men, καθώς η αγριάδα και το μυστήριο πίσω από την προσωπικότητά του είναι στοιχεία που ανέκαθεν τον έκαναν αρεστό στους φανς της Marvel, ήρθε και ο Hugh Jackman το 2000 και τον απογείωσε.

 

 

Σήμερα λοιπόν, εν έτει 2022, όπου ο Hugh Jackman έχει (υποτείθεται) αποχαιρετήσει τον ρόλο στο εξαιρετικό «Logan», άπαντες περιμένουν ένα όνομα αντίστοιχου βεληνεκούς με τον Αυστραλό ηθοποιό για να αναλάβει το ρόλο, ειδικά τώρα που θα επανασυστηθεί στο MCU. Ακούσαμε αρκετά τον Tom Hardy αλλά τελικά τον κέρδισε ο Venom, μετά κάτι «παίχτηκε» με τον Keanu Reeves αλλά τα χρόνια έχουν περάσει για τον John Wick της καρδιάς μας, οπότε τα νύχια από αδαμάντιο και η κιτρινόμαυρη μάσκα (ναι αυτή τη φορά θα έχει μάσκα) περιμένουμε να καταλήξουν σε άλλον.

Ο Jackman έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες για τον ρόλο, ωστόσο με βάση μια ιστορία που διηγήθηκε, είναι αρκετά πιθανό να μην κάναμε ποτέ αυτή την κουβέντα για τον άξιο διάδοχό του.

Εκτός και αν τελικά θα είναι αυτός.

 

Ένα βήμα πριν την απόλυση

Ήταν το 2000, τότε που οι X-Men ετοιμάζονταν να έρθουν για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη, όταν μετά από πέντε βδομάδες γυρισμάτων o σκηνοθέτης, Bryan Singer, του έκανε μια ιδιαίτερα ανήσυχη κουβέντα την ώρα του διαλείμματος:

«Τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμέναμε καθώς δεν βλέπουμε αυτά που είδαμε στην οντισιόν από σένα» του είπε ο Singer, αλλά αυτό που τρόμαξε πραγματικά τον Jackman είναι ότι μία μέρα πριν, την ίδια ακριβώς κουβέντα του είχε κάνει και ο υπεύθυνος του στούντιο.

«Ήταν η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας μου μέχρι εκείνη τη στιγμή και αυτά τα λόγια με προϊδέαζαν ότι ετοιμαζόμουν να απολυθώ» θυμάται ο Jackman, ο οποίος απογοητευμένος επέστρεψε σπίτι του, βλέποντας τη μεγάλη του ευκαιρία να είναι έτοιμη να του ξεφύγει μέσα από τα χέρια.

 

 

Η γυναίκα του Deborra-Lee Furness ήταν εκείνη που βίωσε τη συναισθηματική έκρηξη του Jackman, αλλά ήταν και αυτή που τον γέμισε με αισιοδοξία για να μην τα παρατήσει.

«Με άκουγε προσεκτικά επί μία ολόκληρη ώρα να γκρινιάζω και να παραπονιέμαι για τον εαυτό μου, ωστόσο δεν με αποθάρρυνε. Αντιθέτως με έπεισε να πιστέψω στον εαυτό μου και ότι ανησυχώ τόσο πολύ για ό,τι σκέφτονται οι υπόλοιποι για μένα. Μου είπε να ακολουθήσω το ενστικτό μου. Για μένα αυτό είναι αγάπη. Το να πιστεύει κάποιος σε σένα, την ώρα που αδυνατείς εσύ ο ίδιος να το κάνεις για τον εαυτό σου», κατέληξε ο Jackman.

Το αποτέλεσμα; Σήμερα είναι ο λόγος που ο Wolverine έγινε γνωστός σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. Είναι η αιτία που όλοι έμαθαν ότι το όνομά του είναι Logan και οι περισσότεροι δεν θυμούνται καν πως είναι το παρουσιαστικό του πίσω από τη μάσκα στα καρτούν, καθώς έχουν μάθει με το δικό του.

Όποιος και αν είναι ο αντικαταστάτης του στο MCU, o Jackman θα είναι ό,τι και ο Sean Connery για τον James Bond. Αξεπέραστος.

*Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι κόψανε την παρακάτω σκηνή από τις ταινίες του.

 

Wolverine Mask Deleted Scene


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved