Ο Sean Connery δεν δίνει δεκάρα για τους γύρω του

Αυτές είναι οι τρεις συμβουλές του για να μην δίνεις ούτε και εσύ.

Κάθε είδους εισαγωγή για τον γνωστό ηθοποιό είναι περιττή. O Sean Connery, στα 90 του χρόνια πια, μας έχει χαρίσει αμέτρητες σπουδαίες ερμηνείες βάζοντας τον εαυτό του ανάμεσα στου μεγάλους του Hollywood. Τον χρόνο, όμως, κανείς δεν το κέρδισε και τώρα, από την αναπαυτική του πολυθρόνα και κρατώντας ένα παλαιωμένο κόκκινο κρασί, χαρίζει στον κόσμο τη σοφία που του έδωσε η ζωή με το πέρασμα των χρόνων.

 

 

Αν για κάτι είναι σίγουρος, είναι για τον εαυτό του και γι’ αυτό θέλει να σε πείσει να είσαι και εσύ ο εαυτός σου χωρίς ενδοιασμούς. Αυτή, άλλωστε, είναι η καλύτερη άμυνα που απέναντι σε αυτούς που προσπαθούν να σε αλλάξουν ή να σε φέρουν στα μέτρα τους. Εκτός και αν είσαι ο James Bond και κάνεις τα πάντα καλά.

Είναι το Goldfinger η καλύτερη ταινία του James Bond;

«Σε μερικούς ανθρώπους είμαι αγενής και επιθετικός αλλά πιστεύω πως το 50% το προκαλούν με την συμπεριφορά τους απέναντί μου. Μου αρέσει να τα έχω καλά με τους ανθρώπους, αλλά δεν πιστεύω πως πρέπει να κάνω πίσω ώστε να φανώ καλός, απλά για να τους δείξω πως έκαναν λάθος για εμένα ή να προσλάβω έναν δημοσιογράφο για να γράψει κρυμμένες ιστορίες και να δείξει πως είμαι διαφορετικός από αυτό που πιστεύουν οι άλλοι. Δεν μπορώ να περιφέρομαι με ένα χαλί που γράφει welcome γύρω από τον λαιμό μου».

 

 

Δες τις άλλες δύο συμβουλές του στις φωτογραφίες. Ο Sean Connery δεν δίνει δεκάρα για τους άλλους και μετά από αυτό, ίσως δεν δίνεις ούτε και εσύ.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved