Επίσημη πρόταση γάμου στην Κένταλ Τζένερ από τον Μπάμπη Κόλλια

Η αδελφή των Καρντάσιαν έχει γενέθλια σήμερα και της έσκασε απροειδοποίητο.

Άκου φίλε. Θα στο πω ωμά. Το κρατάω καιρό μυστικό. Δεν πάει άλλο, θέλω να το βγάλω από μέσα μου. Να το μοιραστώ μαζί σου. Είμαι τρελά ερωτευμένος με την Κένταλ Τζένερ. Τη γουστάρω αρρωστημένα, πώς το λένε; Είμαι τρελός για πάρτη της. Και πάει χρόνια αυτή η κολόνια. Βασανίζομαι. Δεν μπορώ να κρύβομαι άλλο. Σοβαρά. Θέλω να της το πω. Να της στείλω; Θα της στείλω. Σήμερα κιόλας. Σήμερα είναι η ευκαιρία μου. Που έχει και τα γενέθλιά της. Γίνεται 22 το μπουμπούκι μου.

Της έχω γράψει ένα γράμμα που κάνω επίκληση στο συναίσθημα. Πού το ‘βαλα να δεις; Α, να το. 

 

Κενταλάκι μου,

Μετά από πολλή σκέψη, αρκετό δισταγμό και μερικά ποτηράκια ουίσκι, αποφάσισα επιτέλους να σου αποκαλύψω τα αγνά μου συναισθήματά. Και τις σοβαρές μου προθέσεις.

Κένταλ, δεν είσαι απλά μία καψούρα. Δεν είναι μόνο ότι μου αρέσεις. Έχεις και ΚΩΛΑΡΑ. Δεν είναι σκέτος ενθουσιασμός αυτό που νιώθω για σένα Κένταλ, πρέπει να με πιστέψεις. Είναι έρωτας. Τίμιος έρωτας. Και αρκετές βραδιές ενδοπαλαμικής παλινδρόμησης.  

Αυτή τη στιγμή σου γράφω, ακούγοντας το «Αν μου τηλεφωνούσες» του Χατζηγιάννη. Έχω αδειάσει όλο το μπουκάλι. Έχω καπνίσει τον μισό Παπαστράτο. Ο καπνός από το τσιγάρο απλώνεται μπροστά μου και κρύβει από την οθόνη μου το δεξί οπίσθιο που ανέβασες προχθές στο Instagram.

kendalljenner 2 11 2017 17 13 28 386

Κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ περιπλανιέσαι στη σκέψη μου, όσο εγώ περιπλανιέμαι στο προφίλ σου. Κάνω κλικ και ξανακλίκ με το ποντίκι, χαζεύοντας αποχαυνωμένος τις φωτογραφίες σου και ψάχνοντας αυτές που δείχνεις κάτι παραπάνω. Ευτυχώς, ένας φίλος μου από το χωριό μού έμαθε πώς μπορώ να τις κατεβάζω και τις έχω βάλει σε φακέλους.

Άσε με να σου μιλήσω για τους φακέλους μου Κένταλ.

Τον έναν τον έχω ονομάσει «Ζουζουνιές στην Αράχωβα», από τότε που πήγαμε διήμερο για σκι και μέναμε σε εκείνο το σαλέ που μου έπαιζες πιάνο. Κι εγώ σε χάζευα. Θυμάσαι;

kendalljenner 2 11 2017 17 22 28 76

 

Ή την άλλη φορά που είχαμε πάει κάμπινγκ και κυλιόμασταν γυμνοί κι ανέμελοι στην εξοχή, γελώντας και διασκεδάζοντας ξέγνοιαστοι. Πού το έχω να δεις; Α, να το. «Μπάμπης+Κένταλ, Άνοιξη 2016, Βυτίνα». 

kendalljenner 2 11 2017 17 13 53 978

 Έχω βέβαια και μερικές πιο προσωπικές μας. Θα με συγχωρέσεις Κενταλάκι μου; Αν θες να τις σβήσω, τις σβήνω. Τουλάχιστον άσε με να κρατήσω εκείνη που μου είχες στείλει ένα πρωί για να μου πεις καλημέρα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το πρωινό. Και εκείνη την «πρωινή». Μέσα στην καύλα γλύκα ήσουν…

 kendalljenner 2 11 2017 17 17 25 861

 

Aχ, ρε Κένταλ. Πόσες και πόσες στιγμές; Πόσες και πόσες ώρες μπροστά στο pc, στο skype, στο τηλέφωνο; Πόσο sexting, πόσο cyber, πόσες dick pics. Κι όλα αυτά γιατί; Για να τιθασεύσουμε το πάθος μας. Είναι δύσκολη η σχέση από απόσταση. Στο ‘χα πει. Θυμάσαι που στο ‘λεγα στο τηλέφωνο κι εσύ γελούσες;

kendalljenner 2 11 2017 17 17 8 434

 

Μάς ζήλευαν Κένταλ. Εκείνη η τρελοκαμπέρο η ξαδέρφη σου. Θυμάσαι που στα 'λεγα; Για θυμίσου καλά.

Και δεν είναι μόνο το Instagram και οι φάκελοι στον υπολογιστή μου, ρε αγάπη. Δεν είμαι κανάς ανώμαλος stalker και μπανιστιρτζής, να πεις ότι σε είχα βάλει και background στον υπολογιστή μου ναούμε. 

Capture

 

Για σένα έβαλα συνδρομητικό για να βλέπω το «Keeping Up with the Kardashians». Για σένα ταξίδεψα στο Μιλάνο, στο Παρίσι, μέχρι και στη Νέα Υόρκη, να σε δω να σουλατσάρεις στις πασαρέλες. Για σένα έχω γραφτεί να λαμβάνω σπίτι μου το Vogue, το Harper's Bazzar, το GQ, κάθε φορά που σε κάνουν εξώφυλλο. Για σένα έχω κάνει κρατητήριο, Κένταλ. 

Κάθε πρωί που ξυπνάω βλέπω το βίντεο που είχες κάνει με την «La Perla». Τι ωραίο βίντεο. Τι ωραίες μοναχικές στιγμές μαζί του. 

 

Για σένα έβαλα τη μάνα μου να ψωνίζει από τα ρούχα σας. Έλα να δεις την γκαρνταρόμπα της. Όλα «Kendall & Kylie» γράφουν πάνω. Μέχρι που πήγα και έσβησα με μαρκαδόρο το Kyllie.

Όλα για σένα Κένταλ. Για πάρτι σου.

Γι’ αυτό, σήμερα που γίνεσαι 22, τώρα που ενηλικιώθηκες για τα καλά, έλα να τη βρούμε ρε μωρό. Έχω σοβαρές προθέσεις. Θα έρθω να σε ζητήσω από τη μάνα σου τη γκιλφάρα. Κι αν δεν με δεχτούν οι Καρντάσιανς, έλα να κλεφτούμε. Παράτα το τρελόσογο κι έλα στο Κολλιακέικο στη Λάρισα. Θα σε γνωρίσω και στους γονείς μου. Η μάνα μου φτιάχνει τρομερό παστίτσιο. Κι ο πατέρας μου έχει επίσης φωτογραφίες σου στο δικό του pc. Στον φάκελο «Κυνήγι». Τον άνοιξε η μάνα μου και φρίκαρε. «Όχι ρε γυναίκα, παρεξήγησες. Η νύφη μας είναι».

kendalljenner 2 11 2017 17 18 28 843

 

Θα περάσουμε φίνα, Κένταλ. Θα σε κάνω βασίλισσα. Θα σου αγοράσω όλα τα Zara και τα HnM. Θα σε πάω για παγωτό στη Χαρά να φας. Θα σου κάνω και μασάζ στα πόδια αν πονάς. Θα σε πάω για κάμπινγκ στη Γαύδο. Εκδρομή στη Λούτσα. Για κλάμπινγκ στο «Κόλαση» στο Μπουρνάζι. Για μπουζούκινγκ στο Frangeliko. Διήμερο στην Τρίπολη. Να δεις και που έκανα εκπαίδευση στον στρατό.   

Όλα τα λεφτά λουλούδια στη δική σου αγκαλιά, Κένταλ. Σκέψου το. Θα περιμένω απάντησή σου.

F5, F5, F5, F5...

Υ.Γ: Πείτε ρε μαλάκες. Να το στείλω; 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved