Απολαύστε το γείωμα που έριξαν οι Metallica στις αδελφές Τζένερ

O James τις πέρασε ένα χεράκι μετά την έμπνευσή τους να χρησιμοποιήσουν τους Metallica στα μπλουζάκια που λανσάρουν.

Αν εξαιρέσεις τον Ρομπόλα που τους το κρατάει μανιάτικο επειδή άλλαξαν ρότα κι εγκατέλειψαν το δρόμο που χάραξαν με το επικό «Master of Puppets» (το κείμενο του για τη συνύπαρξη με τη Lady Gaga πάνω στη σκηνή, αν και έχει τα δίκια του, αποδεικνύει του λόγου το αληθές), τα συναισθήματα των υπόλοιπων συντακτών του Ratpack για τους Metallica κυμαίνονται από την απλή συμπάθεια ως την αγνή κι ανόθευτη καψούρα. 

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, αγαλλίασε η ψυχούλα μας όταν είδαμε τον δόλιο τον James Hetfield, 53 χρονώ άνθρωπο κι αρτίστα, με τη δική του ανεξίτηλη σφραγίδα στις metal σελίδες, να λέει το παράπονό του για τη συμπεριφορά των αδελφών Τζένερ. Της Κένταλ και της Κάιλι, δηλαδή, που είναι ετεροθαλείς αδελφές των Καρντάσιαν και βγάζουν το μεροκαματάκι τους πουλώντας την προσωπική τους ζωή στο γνωστό reality ή λανσάροντας προϊόντα και υπηρεσίες με την υπογραφή τους. 

Όπως, καλή ώρα, με αυτά εδώ τα t-shirts:

metallica kendall kylie music tees 3 1

Όπα, όπα, ρε σεις Τζένερ! Στάκα!

Δεν μπορείτε να βάζετε τις σελεμπιτοσφραγίδες σας πάνω από τη δουλειά μας, είναι σαν να τους λέει ο James στο βίντεο που ακολουθεί (παρεμπιπτόντως, ο ειρμός του και ο λόγος του είναι για παλαμάκια. Ούτε δηθενιλίκι, ούτε ποζεριά, ούτε τίποτα. Σαν ένας στοργικός πατέρας προσπαθεί να τους εξηγήσει το αυτονόητο): 

Να σημειώσουμε δε, πως έκαστο μπλουζάκι από την σειρά των Τζένερ πωλείται έναντι 100 περίπου ευρώ, ωστόσο υπάρχουν περιπτώσεις όπου τα πρόσωπα των εικονιζομένων δεν έχουν τη δυνατότητα να υπερασπιστούν δημόσια τον εαυτό τους και τη πορεία τους όπως συνέβη στην περίπτωση του frontman των Metallica.

kendall kylie racist shirts 1



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved