Το μόνο βίντεο που τίμησε την Kendall Jenner όπως έπρεπε

Μπαίνεις, βλέπεις, θαυμάζεις.

Περίεργη υπόθεση το να είσαι Kardashian. Πολύς ο ντόρος, πολύ το κράξιμο και ακόμα περισσότεροι οι παπαράτσι. Κανείς από μας δεν θα ήθελε να είχε πάρε-δώσε με αυτήν εδώ την οικογένεια. Παρά μόνο γι’ αυτόν εδώ τον σοβαρό λόγο: την Kendall Jenner.

Η Kendall απασχολούσε τον κόσμο του modeling από τότε που ήταν 17 ετών. Να όμως που τώρα έχει μεγαλώσει και δεν χρειάζεται να την βλέπουμε μόνο με μαγιό. Η La Perla έκανε την σωστή κίνηση και επέλεξε την Kendall για το παρακάτω promo βίντεο. Με εσώρουχα φυσικά.

 

 

@kendalljenner is having fun during the #SS17 adv shooting. She wore a glamorous Macramé Tale set of bralet, brazilian briefs and garter belt. Shop it now on LaPerla.com or in our boutiques

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LA PERLA (@laperlalingerie) στις

 

Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν περιμέναμε την La Perla για να γνωρίσουμε την σέξι πλευρά της Kendall Jenner. Μέχρι σήμερα έχει φροντίσει τόσο μέσω του Instagram της όσο και αρκετών φωτογραφήσεων σε αντρικά περιοδικά, να μας βάλει σε πρόστυχες σκέψεις. Ευχόμαστε να συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό. Ένα μεγάλο μπράβο στο κορίτσι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved