Assosiated Press Η Vanessa Kirby είναι η γυναίκα-καταιγίδα που μας άξιζε

Mια Susan Storm όνομα και πράγμα, και οι Fantastic 4 δεν χάνουν ούτε από τον Galactus.

Δεν είναι Αδύνατη Αποστολή αυτό που ανέλαβε η hot Vanessa Kirby, είναι απλώς η μοίρα που την έφερε σε αυτή τη θέση. Μετά από δύο ταινίες (και άλλη μία που ετοιμάζεται) πλάι στον Tom Cruise για χάρη του Mission Impossible Franchise, την εκρηκτική της ερμηνεία στο Pieces of a Woman, στο συμπαθητικό spin-off Fast & Furious, Hobbs & Shaw, αλλά και ως όαση μέσα στην μετριότητα του Napoleon, η ξανθιά με το killer βλέμμα από το Ηνωμένο Βασίλειο, αναλαμβάνει τον ρόλο της Susan Storm/Invisible Woman που μπορεί να την ανεβάσει επίπεδο.

 

 

Όχι ότι δεν το ξέραμε, αλλά περιμέναμε και την επίσημη επιβεβαίωση από πλευράς Disney για τα βασικά κομμάτια του puzzle των Fantastic Four.

Πιο αναλυτικά στο άλμπουμ που ακολουθεί:

 

Από τον Pedro Pascal έχουμε μεγάλες προσδοκίες.

Όσον αφορά την Kirby, μια γυναίκα-φονιά, με ένα βλέμμα που δεν συγχωρεί και προκαλεί με το ύφος και την σιγουριά -πέρα από την ομορφιά- θα είναι μεγάλο τεστ το πώς θα μεταφέρει την καλοπροαίρετη και γεμάτη ευγένεια και ταπεινότητα, Susan Storm. Οι Jessica Alba και Kate Mara, προσπάθησαν αλλά δεν τα πήγαν ιδιαίτερα καλά.

Εκτός και αν το αφεντικό της Marvel, Kevin Feige, έχει σκοπό να δημιουργήσει μια lethal έκδοση της Susan, μια Storm όνομα και πράγμα, κάτι απολύτως ταιριαστό για την επιβλητική Vanessa. Θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το 2025 όταν και θα βγει η ταινία στις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά είμαστε πεπεισμένοι ότι θα αξίζει υπομονή.

Μέχρι να φορέσει και επίσημα τη στολή της Susan Storm, ας την απολαύσουμε στις πιο killer φωτογραφίες της:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved