Μπορεί ο Pedro Pascal να σώσει το MCU;

Ο Mr. Fantastic βρήκε, φαίνεται, τον άνθρωπό του και εμείς αναρωτιόμαστε αν είναι η σωστή επιλογή για τον ρόλο.

Δεν προλάβαμε καλά-καλά να απολαύσουμε το τρέιλερ της Madame Web το οποίο κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο, και η κινητικότητα είναι έκδηλη στην Marvel (παρότι πρόκειται για διαφορετικά στούντιο) καθώς είχαμε εξελίξεις γύρω από άλλο ένα μεγαλεπήβολο project της. Και αυτό αφορά τον πρωταγωνιστή της υπερηρωικής οικογένειας του MCU, τον Reed Richards από τους Fantastic 4.

Μια και αναφέραμε το Madame Web, δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

 

 

Το ξέραμε ότι η επιλογή του αρχηγού των Τεσσάρων Φανταστικών δεν θα είναι απλή υπόθεση για τον Kevin Feige, καθώς αυτή θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια του MCU. Στα μάτια μας, είναι ο νέος James Bond της Marvel, ιδίως αν σκεφτούμε το πόσα ακριβοθώρητα ονόματα σκέφτηκε η παραγωγή για το ρόλο (βλ. Adam Driver).

Η ουσία είναι ότι αφού δεν έκατσε καλά η φάση με τον John Krasinski στο Doctor Strange in the Multiverse of Madness, ο Kevin Feige έπρεπε να ψάξει καλά τον τύπο που θα είναι ο νέος μεγάλος πρωταγωνιστής, όχι μόνο της ταινίας Fantastic 4, αλλά ολόκληρου του MCU.

 

 

Και όπως όλα δείχνουν, αυτός ο κάποιος είναι ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών, εκείνος που τα έχει κάνει όλα κυριολεκτικά μέχρι στιγμής -περισσότερα και από τον Liam Neeson- και ετοιμάζεται να βάλει και το υπερηρωικό στοιχείο στο ρεπερτόριό του. Ο Pedro Pascal.

Πώς ο Pedro Pascal έγινε ο απόλυτος καρδιοκατακτητής

Και όταν λέμε ότι τα έχει κάνει όλα, ρίξε μια ματιά στο παρακάτω άλμπουμ:

 

 

Μπορεί να γίνει το νέο πρόσωπο του MCU;

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχουμε χωνέψει το ότι ο Pedro Pascal θα φορέσει τη μπλε στολή με το νο.4 και θα γίνει ο άνθρωπος-λάστιχο, όσο πολύ και αν τον συμπαθούμε. Για την ακρίβεια, ήταν ίσως ο τελευταίος άνθρωπος που θα προορίζαμε για αυτή τη θέση και ο λόγος είναι ότι μέχρι σήμερα οι ρόλοι του είναι πιο σκληροί από αυτό εκπέμπει ο Reed Richards.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο αρχηγός των Fantastic 4 έχει τον χαρακτηρισμό the smartest man alive, ένας επιστήμονας που λόγω ενός ατυχήματος βλέπει τη ραδιενέργεια να αλλοιώνει το DNA του και να του δίνει σούπερ δυνάμεις, τις οποίες χρησιμοποιεί πάντα για το καλό της ανθρωπότητας. Παρά την μετάλλαξή του, ωστόσο, σε άνθρωπο-λάστιχο ο Reed Richards είναι έχει ως βασικό όπλο το πολυμήχανο μυαλό του. Και αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα που καλείται να ξεπεράσει ο Pedro Pascal που μέχρι σήμερα μας έχει κερδίσει με την σκληράδα και το γεμάτο προβληματισμό βλέμμα του στις ταινίες.

O Pedro Pascal έχτισε το καλύτερο look του στο Last of Us

Ωστόσο αυτό ίσως και να είναι ένα νέο μονοπάτι το οποίο έχει σκεφτεί ο Kevin Feige για τον ήρωα, τον οποίο έχουν υποδυθεί παλιότερα οι Ioan Gruffudd και Miles Teller στις προηγούμενες εκδόσεις της ταινίας. Όπως δήλωσε άλλωστε και ο Matt Shakman που θα είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας που θα κυκλοφορήσει το 2025, «θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό... δεν θα έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο στην Marvel» και δεν αποκλείεται ο Mr. Fantastic να είναι κομμάτι αυτής της διαφορετικής προσέγγισης της ταινίας.

 

 

Ο Pedro Pascal, εν ολίγοις, το 2024 θα μετατραπεί σε Mr. Blockbuster καθώς θα πρωταγωνιστήσει σε όλες τις μεγάλες παραγωγές σε σινεμά και τηλεόραση, παίρνοντας μέρος στο Gladiator 2 και στη δεύτερη σεζόν του The Last of Us, πριν ριχτεί στη μάχη κόντρα στον Galactus ή τον Doctor Doom.

Μπορεί να μην βλέπουμε τόσο ζεστά το θέμα, ωστόσο όπως έχει δείξει η ιστορία, όταν κάποιος ηθοποιός αντιμετωπίζεται με σκεπτικισμό πριν αναλάβει έναν σπουδαίο υπερηρωικό ρόλο, πάντα καταφέρνει να αποστομώσει το κοινό. Έτσι έκαναν οι Michael Keaton και Robert Pattinson ως Batman, το ίδιο έχουμε ανάγκη να κάνει και ο Pedro Pascal ως Mr. Fantastic.  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved