Assosiated Press Αιχμάλωτοι στο λαμπερό διχτυωτό της Madame Dakota Johnson

Αν λάβουμε υπ' όψιν see-through φόρεμα της και την εκθαμβωτική Sydney Sweeney από δίπλα, βλέπουμε ήδη το «Madame Web» με άλλο μάτι.

Δεν είναι δα και ο πιο εμπορικός χαρακτήρας της Marvel, η Madame Web, ίσως και για αυτό να μην έχουμε πάθει παράκρουση με την ταινία που θα φέρει άλλον έναν χαρακτήρα από το σύμπαν του Spider-Man στην μεγάλη οθόνη.

Βέβαια, έχει βοηθήσει και το -μέτριο- τρέιλερ σε αυτό το συμπέρασμα:

 

Είδατε το τρέιλερ του Deadpool & Wolverine;

Κάπως έτσι, λοιπόν, η Dakota Johnson αφήνει τις αισθησιακές στιγμές που μας προσέφερε στις 50 Αποχρώσεις του Γκρι (λέμε τώρα), παρόλα αυτά δεν σκοπεύει να  αποχαιρετήσει το αισθησιακό προφίλ της έτσι απλά, αλλά με έναν τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει.

Κατά την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας Madame Web στο Λος Άντζελες είδαμε την αγαπημένη μας ηθοποιό σε πιο αποκαλυπτικό στιλ από ποτέ, καθώς με το see-through φόρεμά της, τα είδαμε όλα (κυριολεκτικά) και οριακά αρχίσαμε να βλέπουμε την ταινία με διαφορετικό μάτι. Ρίχτε μια ματιά: 

 

 

Σαφώς και η σύγκριση με την συμπρωταγωνίστρια, Sydney Sweeney από δίπλα δεν ήταν υπέρ της, ωστόσο, βάσει φορέματος κερδίζει στις λεπτομέρειες.

Mόνο αυτός μπορεί να σώσει την Marvel.

Μήπως τελικά να την δούμε την ταινία;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved