Instagram Μπους Τερίμ: Η κούκλα κόρη του Φατίχ θα ομορφύνει την Λεωφόρο

Μήπως να σκεφτούμε ν’ ανοίξουν ξανά οι θύρες στα γήπεδα της Super League;

Σοκ. Αυτή είναι η λέξη που μπορεί να περιγράψει το συναίσθημα που ένιωσαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού μετά την ανακοίνωση της απομάκρυνσης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, από τον πάγκο της ομάδας. Ο Φατίχ Τερίμ αναλαμβάνει το έργο να φέρει το “τριφύλλι” στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, εκεί που έχει να βρεθεί από το μακρινό 2010.

Ο Τούρκος προπονητής είναι ο εκλεκτός του Γιάννη Αλαφούζου και το μεγάλο του ρίσκο. Θα του κάτσει η ζαριά; Θα δείξει ο χρόνος. Όπως και να ‘χει, το βιογραφικό του “Αυτοκράτορα” του τουρκικού ποδοσφαίρου είναι τόσο βαρύ που δείχνει ότι αντέχει. Ωστόσο για να χαλαρώσουμε το κλίμα, ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε για την κόρη του Φατίχ Τερίμ, την Μπους Τερίμ. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής με 1.800.000 followers στο instagram και αρκετά δεμένη με τον μπαμπά της. 

 

 

Μάλιστα έκανε και story την ανακοίνωση του Φατίχ από τον Παναθηναϊκό προσθέτοντας ένα τριφύλλι και την ελληνική σημαία. H Μπους Τερίμ έχει γεννηθεί στις 21 Αυγούστου 1990, είναι youtuber και παντρεμένη με τον Βόλκαν Μπαχτσεκαπιλί με τον οποίο έχει αποκτήσει κι έναν γιο, τον Νιλ Μπαχτσεκαπιλί. 

 

 

Το αν θα τη δούμε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας πιστεύω είναι θέμα χρόνου και ειδικά όταν ανοίξουν επιτέλους οι θύρες. Περισσότερα στην gallery.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved