Ρίξε τα τείχη: αυτές θα φωτογραφηθούν για το φακό του Ratpack

Αυτές είναι οι 20 πιο καυτές γυναίκες όπως εσύ τις επέλεξες.

H μεγάλη μέρα έφτασε! Ο διαγωνισμός του Ratpack, το Ratpack Hoteness Contest, έφτασε στο τέλος του και είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσουμε τις πρώτες στις προτιμήσεις σου, αυτές που πίστεψες και στήριξες και τελικά τις είδες να δικαιώνονται. Το έργο σου ήταν δύσκολο γιατί είχες να επιλέξεις ανάμεσα σε 179 υποψήφιες. Σε ευχαριστούμε που πήρες μέρος, αν και μεταξύ μας, δεν σε στείλαμε και για καταναγκαστικά έργα.

Το μόνο που μένει να κάνεις είναι υπομονή λίγες ώρες για να μάθεις αν είσαι εσύ ο τυχερός που θα κερδίσει το VIP Pass για τη φωτογράφιση. Στις 15:00 θα ξέρεις. Ο νικητής έχει ενημερωθεί. Αν είσαι εσύ, θα το έχεις μάθει ήδη.

Σε είχαμε προϊδεάσει ότι τα δικά μας κορίτσια θα πάνε ψηλά και όντως πήγαν. Τέσσερις Ελληνίδες βρίσκονται στις 20 πρώτες θέσεις. Σου μιλήσαμε για τον σκληρό και τίμιο αγώνα που έδιναν η Erik Aktsu και η Sarah Stephens και χαρήκαμε ιδιαίτερα που τους συμπαραστάθηκες με πράξεις και όχι με λόγια.

Εδώ όμως δεν χωράνε οπαδικά. Και αφού θα έρθουν για φωτογράφιση ούτε μία ούτε δύο, αλλά 12 δεν έχει και τόσο σημασία ποια τερμάτισε σε ποια θέση, σωστά; Εξάλλου, όλες θα περάσουν από το φακό του Ratpack. Για την ιστορία όμως, να σου πούμε ότι η πρωτιά είχε ελληνικό χρώμα και ανήκει στη Μάρα Δαρμουσλή.

Λοιπόν, να μη σε κρατάω σε αγωνία. Αυτή είναι η πρώτη 20άδα:

Μάρα Δαρμουσλή
Anna Maria Olbrycht
Katherine Henderson
Elif Aksu
Iveta Dimitrova
Daniella Melo
Semka Semenchenko
Magdalena Perez
Sarah Stephens
Όλγα Φαρμάκη
Sasha Beznosyuk
Εύα Τζίμα
Asya Rosh
Leslie Cordoba
Mayra Suarez
Σοφία Μπακλαβά
Alena Podloznaya
Liandra Skoryk
Barbara Prezia

Αν αναρωτιέσαι γιατί σου παρουσιάζουμε την 20άδα και όχι τη 12άδα ο λόγος είναι απλός: Αν κάποια από τις 12 πρώτες δεν μπορέσει να συμμετάσχει, θα πρέπει να υπάρχει και αναπληρωματική. Αλλά εδώ ισχύει ότι και στις πρωτοκλασάτες ομάδες. Με τέτοιο πάγκο, τι να σου πουν και οι βασικοί.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved