Προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις να ψηφίσεις στο Ratpack Hotness Contest! Βιάσου!

Σήμερα ολοκληρώνεται ο μεγάλος διαγωνισμός του Ratpack. 

Τα ρολόγια μας ήδη μετρούν αντίστροφα για την ολοκλήρωση του Ratpack Hotness Contest. Μένουν μόνο λίγες ώρες (μέχρι σήμερα στις 23:59) για να μπεις στη σελίδα του διαγωνισμού και να ψηφίσεις τις αγαπημένες σου γυναίκες ανάμεσα σε 179 υποψήφιες.

Εμείς μετράμε αντίστροφα όχι μόνο για να μάθουμε τις δικές σου προτιμήσεις, αλλά και γιατί μόλις ανακοινωθούν οι 12 πρώτες θα ξεκινήσει η διαδικασία για τη φωτογράφισή τους αποκλειστικά για το Ratpack. Εμείς θα είμαστε εκεί, αλλά μπορείς και εσύ να είσαι εκεί αρκεί να αφήσεις το σχόλιο σου εδώ ή σε οποιοδήποτε ποστ σχετικά με το διαγωνισμό και να κερδίσεις μετά από κλήρωση ένα vip pass για τη φωτογράφιση. Περνάμε ωραία στις φωτογραφίσεις, στο έχουμε πει.

Επειδή η κατάσταση είναι ρευστή και ορισμένες θέσεις θα κριθούν στο νήμα, δεν θέλουμε να σε επηρεάσουμε. Όμως μπορούμε να σου πούμε ότι τα δικά μας κορίτσια μάς έβγαλαν ασπροπρόσωπους και έχουν κλέψει τις εντυπώσεις.

θα πρέπει ωστόσο να κάνεις υπομονή μέχρι αύριο, όταν και θα ανακοινώσουμε την τελική 12άδα αλλά και τον υπερτυχερό της κλήρωσης.

Λίγες ώρες έμειναν! Μπες, ψήφισε, σχολίασε και άσε τα υπόλοιπα σε εμάς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved