6 λόγοι που αρέσει στις γυναίκες να κάνουν στοματικό σεξ

Έρευνα αποκαλύπτει ότι δεν το αντιμετωπίζουν ως αγγαρεία.

Για τα προκαταρκτικά και τη σημασία τους στο σεξ στα έχουμε πει. Αυτό που δεν έχουμε πει είναι γιατί αρέσει στις γυναίκες όχι μόνο να τα απολαμβάνουν αλλά και να τα προσφέρουν. Έρευνα που πραγματοποίησε το γωνστό αμερικανικό περιοδικό Maxim αποκαλύπτει τους 6 βασικούς λόγους για τους οποίους μια γυναίκα θέλει να προσφέρειστοματικό σεξ στο σύντροφό της.
Για πάμε να τους δούμε.

1. Νιώθουν ότι έχουν τον έλεγχο

Μεταξύ μας, δεν μπορεί να της αδικήσει κανείς. Τη συγκεκριμένη στιγμή έχουν απόλυτη εξουσία πάνω μας. Ειδικά αν όλη αυτή η περιποίηση συνοδεύεται με κάποιο kinky sex toy. Η ικανοποίηση και η ευχαρίστησή μας βρίσκεται στα χέρια τους (και όχι μόνο). Έχουν εξουσία, ελέγχουν το παιχνίδι και τους κανόνες του και αυτό από μόνο είναι σούπερ αφροδισιακό.

2. Τις «ανάβει»

Απλό, ειλικρινές και τίμιο. Πολλές γυναίκες «φτιάχνονται» εκείνη την ώρα κάτι που είναι απόλυτα λογικό. Και φτιάχνονται επειδή γνωρίζουν ότι εκείνες είναι απόλυτα υπεύθυνες για τη δική μας ικανοποίηση, ότι εκείνες κάνουν κάτι τόσο καλά και σε στέλνουν στον 7ο ουρανό.

3. Τους αρέσουν τα προκαταρκτικά

Το στοματικό σεξ είναι το βασικό μενού των προκαταρκτικών, τα οποία οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουν. Ο λόγος είναι παραπάνω από προφανής: στη διάρκεια των προκαταρκτικών οι γυναίκες χαλαρώνουν, νιώθουν πιο άνετα με τον παρτενέρ τους και γενικά όλα πάνε με τους δικούς τους ρυθμούς.

4. Ποντάρουν στην αμοιβαιότητα

Όταν γνωρίζουν τόσο στενά τον «μικρό μας φίλο» λογικό είναι να περιμένουν από εμάς να ανταποδώσουμε τις συστάσεις. Έτσι επιβάλλουν οι κανόνες της αστικής αβρότητας.

5. Γίνεται και με αυτό η δουλειά

Καλή η ευχαρίστηση, καλή η αίσθηση του ελέγχου, αλλά καμιά φορά, ξέρεις, πολλές γυναίκες είναι κουρασμένες την ώρα που εμείς έχουμε ορέξεις και γενικά είναι πολύ πιο πρόθυμες για μας «ξεπετάξουν» με ένα στοματικό και να πάνε μετά για ύπνο ή να δουν καμιά σειρά.

6. Επειδή είσαι εσύ

Ναι, ήρθε η ώρα να νιώσουμε ξεχωριστοί και μοναδικοί. Διότι πολλές γυναίκες εκεί έξω δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για όλα τα παραπάνω. Βλέπουν εσένα, τρελαίνονται με την πάρτη σου και θέλουν σε ικανοποιήσουν με κάθε τρόπο που γνωρίζουν ότι σε ευχαριστεί.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved