Υπάρχουν τα δάχτυλα και η γλώσσα, Ντρόγκο!

Ο γυναικείος οργασμός θέλει χάιδεμα και «μπλα, μπλα».

Όταν η κουβέντα έρχεται στο γυναικείο οργασμό τα πράγματα δεν είναι ούτε απλά ούτε και συγκεκριμένα. Διότι αγαπητέ μου, είναι γνωστό εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ότι ο γυναικείος οργασμός χωρίζεται σε δύο βασικές κατηγορίες: Τον κλειτοριδικό και τον κολπικό.

Και μπορεί να μην ντρέπεσαι να παραδεχτείς ότι στα πρώτα χρόνια της σεξουαλικής σου δραστηριότητας αδιαφορούσες παντελώς για την κατηγορία στην οποία ανήκει η παρτενέρ σου, με το πέρας των χρόνων όμως, και με την φανερή μείωση των γυναικών που κάνουν είσοδο στη ζωή σου (κοινώς ή έχεις μία σταθερή ή μένεις εκτός παιχνιδιού για καιρό), το μόνο που σε απασχολεί, ή anyway ένα από τα βασικά, είναι να μπορέσεις να χαρίσεις όσο το δυνατόν περισσότερους οργασμούς τόσο για λόγους προσωπικής ικανοποίησης (μεγαλώσαμε ΔΙΑΟΛΕ! Δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε το δικαίωμα στο καλό σεξ;) όσο και για να μπορέσεις να θέσεις υποψηφιότητα για το βραβείο του απόλυτου μάγκα στο κρεβάτι.

Κι αφού η θέληση υπάρχει, θα πρέπει να υπάρχει και η γνώση γιατί χωρίς αυτή δεν πάμε πουθενά. Λέω, λοιπόν, να σου μεταλαμπαδεύσω (ουάου) κάποιες βασικές γνώσεις που έχουν να κάνουν με ένα και μόνο πράγμα: Την απεριόριστη προσφορά ηδονής, σε κάθε θηλυκή ύπαρξη που θα πέσει στα χέρια σου. Χωρίς να θέλω να σε σοκάρω, θα πρέπει να σε ενημερώσω ότι o κολπικός οργασμός ίσως και να είναι μύθος. Ή ίσως και να είναι τόσο σπάνιος που πραματικά κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν τελικά τον πετυχαίνεις. Ο Freud είχε πει, ότι ο κλειτοριδικός οργασμός είναι ο ανώριμος οργασμός της νεότερης σεξουαλικά γυναίκας, και ο κολπικός ο ώριμος, της γυναίκας που μπορεί να έχει τον απόλυτο έλεγχο του σώματός της.

Όπως και να 'χει, αντιλαμβάνεσαι, φιλαράκο, ότι για να μας κάνεις να τελειώσουμε, δεν γίνεται να περιρίζεσαι μόνο στα βασικά, αλλά θα πρέπει να μετατραπείς σε έναν υπομονετικό εργάτη με απώτερο σκοπό την ευχαρίστηση της παρτενέρ. Και μιας και ο κολπικός οργασμός είναι είδος σπάνιο και ίσως υπό εξαφάνιση, λέω να επικεντρωθώ στον κλειτοριδικό που πιθανόν να έχει η τύπισσα με την οποία θα κάνεις απόψε σεξ.

giphy 1

(νταξ, σήμερα που λέει ο λόγος)

Γλωσσοκοπανιές

Η φύση, λοιπόν, σου έχει δώσει τη γλώσσα και τα δάχτυλα για διαφόρων ειδών εργασίες οι οποίες καλύπτουν μια τεράστια γκάμα. Και ναι, καλά κατάλαβες, χρησιμεύουν και στο σεξ. Πριν συνεχίσω,να ξεκαθαρίσω ότι απευθύνομαι μόνο σε σωστούς και τίμιους εραστές που το στοματικό το έχουν, αν όχι στο καθημερινό, τουλάχιστον στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα, οπότε σε περίπτωση που σιχαίνεσαι ή φυλάς τη γλώσσα σου για τη... γυναίκα της ζωής σου (ναι, το έχω ακούσει κι αυτό) καλό θα ήταν να μη συνεχίσεις να διαβάζεις διότι το θέμα δε σε πολυαφορά.

Το στοματικό, λοιπόν, είναι για το σεξ ό,τι είναι το κερασάκι για την τούρτα: Η έξτρα λεπτομέρεια που κάνει τα πράγματα λίγο πιο όμορφα και φυσικά βοηθάει στην επίτευξη του σκοπού που δεν είναι άλλος από τον οργασμό. Το μυστικό λοιπόν φίλε μου, είναι να ξεκινήσεις αργά και τρυφερά και σταδιακά να ανεβάζεις τις μηχανές. Μην αρχίσεις επιθετικά και προσπάθησε έστω και για 5 λεπτά να είσαι τρυφερούλης (ναι ξέρω ότι είναι δύσκολο να δαμάσεις τον τίγρη).

Η αρχή προστάζει φιλάκια και αυτό ακριβώς θα κάνεις. Επικεντρώσου στην περιοχή γύρω από την κλειτορίδα και νωχελικά -σχεδόν βαριεστημένα θα έλεγα- ξεκίνα να χρησιμοποιείς όχι μόνο τη γλώσσα αλλά και τα χείλη σου -είπα για αρχή, μη διαμαρτύρεσαι. Είναι η στιγμή που αν είσαι καλός, θα φανούν και τα πρώτα δείγματα της δουλειάς σου μέσω μικρών αναστεναγμών ή του κλασικού τεντώματος του κορμιού, η ανατριχίλα κρίνεται βασική οπότε δεν την αναφέρω καν.

bigstock 1240209741

Όταν εμείς τρώγαμε βελανίδια, οι Ινδοί μας έδειχναν πώς γίνεται

Στη συνέχεια, λοιπόν, και αφού της έχεις δώσει ένα brief των ικανοτήτων σου, μπορείς να συνεχίσεις και στο σημείο 0 -και εννοώ την κλειτορίδα πάντα. Το μυστικό της επιτυχίας, είναι ο συνδυσμός της γλώσσας και των χειλιών. Σόρι, αλλά δεν υπάρχει τίποτα πιο ξενερωτικό από κάποιον που κάνει στοματικό σαν να σιχαίνεται. Η ουσία είναι να το κάνεις με μεράκι και κυρίως με λατρεία. Κάποιοι υποστηρίζουν, ότι το στόμα θα πρέπει να είναι μισάνοιχτο και η γλώσσα να σχηματίζει μία καμπύλη προς τα κάτω. Εγώ, αγόρι μου, σου λέω να το κάνεις όπως σου βγαίνει καλύτερα, διότι ο σκοπός αγιάζει και τα μέσα.

Ακόμη μία βασική λεπτομέρεια που δεν πρέπει να ξεχνάς, είναι ότι δεν είμαστε όλες οι γυναίκες ίδιες. Αυτό δηλαδή που άρεσε στην πρώην σου, πιθανόν να μην αρέσει στη νυν κάτι που βέβαια αν δε το πει, είναι κάπως δύσκολο να το καταλάβεις. Και εδώ λοιπόν θέλω να τονίσω τη σημασία του να μιλάς και να ακούς. Διότι γλυκέ μου, σε περίπτωση που έχεις βρει γυναίκα να μιλάει και να δίνει οδηγίες, οφείλεις να την ακούς με θρησκευτική ευλάβεια.

Εντός δακτυλίου

Και τώρα, μιας και η γλώσσα σου έχει πια ωριμάσει και ξέρει να κάνει και 5 πράγματα σωστά, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το δάχτυλο και κυρίως τη σημασία του. Άντρας που ξέρει από καλό σεξ, ξέρει και πώς να χρησιμοποιεί κατάλληλα το δάχτυλό του. Στο στοματικό και όχι μόνο. Kαι από τη στιγμή που μία γλώσσα δε φέρνει την άνοιξη, είναι βασικό να καταλάβεις, ότι όταν αυτά τα δύο συνδυαστούν, η εμπειρία για εμάς τις γυναίκες αποκτά αυτομάτως ιδιαίτερη και άκρως ερεθιστική βαρύτητα. Προσοχή όμως, επειδή καμιά φορά παρασύρεσαι και ενθουσιάζεσαι λίγο περισσότερο, υπάρχει πιθανότητα να μας προκαλέσεις πόνο και παραπάνω πίεση από όση έπρεπε. Κι αυτά καλό είναι να μη γίνονται...

http 2F2Fmashable.com2Fwp content2Fuploads2F20132F062FJoan Cusack

Το μυστικό είναι να έχεις φορά προς τα πάνω, στον κόλπο εννοώ πάντα, και να τρίβεις την κλειτορίδα κυκλικά και απαλά πάντα σε άμεση συνεννόηση με τη γλώσσα, μην πάθει και καμιά σύγχυση η γυναίκα. Στο σημείο αυτό θεωρώ ότι το τράβηγμα των μαλλιών σου είναι δεδομένο καθώς επίσης και οι αναστεναγμοί ηδονής και ικανοποίησης. Τώρα αν θέλει η γλώσσα σου να πάει και στην άλλη... υποδοχή, θεωρώ ότι κατά 99% η πρωτοβουλία αυτή θα εκτιμηθεί. 

Για να ολοκληρώσω και να μην σε κουράσω άλλο, το βασικό είναι να μάθεις να δίνεις μεγαλύτερη βαρύτητα στις λεπτομέρειες, γιατί πολύ απλά είναι και αυτές που κάνουν τη διαφορά. Στοιχηματάκι όσα θες πως θα θυμάται για καιρό την ηδονή που τόσο απλόχερα της προσέφερες;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved