Χριστουγεννιάτικοι στολισμοί που θα σε κάνουν να σιχαθείς τις γιορτές

Αυτές οι φωρογραφίες θα σε κάνουν να δεις τις γιορτές διαφορετικά. 

It's the most wonderful time of the year, είναι η πιο συχνή φράση που ακούμε καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και αυτό γιατί όλα γίνονται πιο όμορφα. Αρχίζουν και πέφτουν οι ρυθμοί, η πόλη φωτίζεται, όλα είναι στολισμένα και άρα πιο όμορφα. Και όλα αποκτούν λίγη παραπάνω χρυσόσκονη. Και μέχρι εδώ όλα καλά. Όμως, σε κάθε περίπτωση όλα μπορούν να ξεφύγουν από όλο αυτό το ευχάριστο σκηνικό, όπως το να κάνεις υπερπροσπάθεια στον στολισμό του σπιτιού, του μαγαζιού ή ακόμη και για τον δήμο. Ωστόσο, επειδή μία φωτογραφία υπερισχύει των όσων λέμε θα αφήσουμε να μιλήσουν οι εικόνες που συγκεντρώσαμε για να δεις ότι όλα τα πολύ ωραία και γλυκά μπορούν να καταστραφούν με λίγη υπερβολή ή κακογουστιά.

 

beer manger

 All time classic φάτνη, ειδικά όταν έχει μέσα ένα κουτάκι προϊόντος.

 

beer manger

Εντάξει, οι στολισμοί μπαίνουν παντού ακόμη και στο αυτοκίνητο -και γιατί όχι; Εδώ, βέβαια, μιλάμε για λούνα παρκ.

 

beer manger

Και ποιος δεν θαυμάζει τους στολισμούς από εκείνα τα αμερικανικά προάστια; Βέβαια, εδώ κάτι πήγε λάθος και μετατράπηκε στους στολισμούς της Βανδή, όπως εμφανιζόταν κάποτε στα μπουζούκια.

 

beer manger

Αισθάνομαι μια ισοπέδωση με αυτή την φωτογραφία και αυτό γιατί ο γυμνός  Άγιος Βασίλης καταστέφει τις παιδικές μου αναμνήσεις. 

 

beer manger

Και αφήνω για το τέλος, το καλύτερο. Πολύ καλή πρόταση για όσους έχουν περάσει από το ναυτικό. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved