Θα είναι σαν στοματικό, αλλά δεν θα είναι

Η online υπηρεσία που σου υπόσχεται εξ αποστάσεως απόλαυση.

Με ένα μόλις κλικ, μπορείς να δεις τις αγαπημένες σου σειρές στο Netflix.  Με ένα μόλις κλικ, μπορείς ν’ ακούσεις τα τραγούδια της επιλογής σου στο Spotify. Φυσικά, η ερωτική βιομηχανία δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί από την ευκολία αυτή.

Μπορεί να υπάρχουν εκατομμύρια σελίδες πορνό, αλλά ο πεινασμένος χρήστης -όλοι εμείς δηλαδή- ψάχνουν πάντα για κάτι πρωτόγνωρο. Και αυτό φαίνεται πως θα το προσφέρει το BlowCast. Η νέα αυτή ιστοσελίδα συνδυάζει την εικονική πραγματικότητα με τα ασύρματα sex toys και υπόσχεται…στοματικό σεξ στους πελάτες της.

Γίνεται; Μόνο του σπανού τα γένια δεν γίνονται...

Screen Shot 2016 11 17 at 17.50.10 796x409

Η διαδικασία θα έχει ως εξής: Διαλέγεις ένα από τα μοντέλα της ιστοσελίδας και θα χρησιμοποιείς την παραπάνω  «συσκευή» για να αισθανθείς τις υπηρεσίες στο έπακρο. Φυσικά σκέφτεσαι πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατον. Η συσκευή περιέχει έναν ενσωματωμένο ειδικό δονητή (σ.σ.: ο οποίος ονομάζεται Kiiroo Pearl) και έχει την ικανότητα να αντιγράφει με μοναδικό τρόπο όλες τις δονήσεις που δημιουργούνται,  την ώρα που εκείνη σε πιάνει στο στόμα της.

Οπότε ναι, η αίσθηση θα είναι πραγματική. Από τη στιγμή που θα μπορείς να επιλέγεις μέχρι και τον «ρυθμό», μη σου πούμε ότι πέρα από πραγματική θα είναι και πιο απολαυστική...

Screen Shot 2016 11 17 at 17.55.39 796x289

Η συνδρομή για τον πρώτο μήνα ανέρχεται στα 250 δολάρια, αλλά μετά την λήξη της θα κοστίζει μόλις ένα 1 δολάριο. Σαν να ήρθαν τα Χριστούγεννα νωρίτερα φέτος, ένα πράγμα...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved