INTIME Το ΑΙ πρόβλεψε τους αντιπάλους των «αιωνίων» στα προημιτελικά της Euroleague

Αν ισχύει η πρόβλεψη της τεχνητής νοημοσύνης, θα γίνουν πολλά περίεργα στην τελευταία αγωνιστική.

Η regular season της Euroleague φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της και τόσο ο Παναθηναϊκός AKTOR, όσο και ο Ολυμπιακός ετοιμάζονται για την τελευταία αγωνιστική προκειμένου να εξασφαλίσουν και τυπικά την τελική τους θέση στη βαθμολογία.

Αμφότεροι θα βρίσκονται στα Playoff, κανείς όμως δεν είναι 100% εξασφαλισμένος για την τελική κατάταξη. Αυτή τη στιγμή οι «πράσινοι» κρατούν την τύχη στα χέρια τους, παίζουν με την τελευταία της βαθμολογίας Άλμπα Βερολίνου (η οποία του χρόνου δεν θα αγωνίζεται λογικά στη Euroleague) και με νίκη στο «καυτό» ΟΑΚΑ το πλεονέκτημα έδρας και η δεύτερη θέση τους ανήκει.

 

 

Αύριο (Παρασκευή) στο εξίσου κατάμεστο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Φενερμπαχτσέ και ελπίζει σε στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού (υπερέχει στην ισοβαθμία) για να τα φέρει όλα τούμπα.

Παίζοντας λοιπόν το παιχνίδι των πιθανοτήτων με βάση την μέχρι στιγμής απόδοση των δύο ομάδων στη φετινή Euroleague, ρωτήσαμε την υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης της Microsoft, Copilot, για το ποιες ομάδες θα αντιμετωπίσουν οι δυο «αιώνιοι» στα προημιτελικά.

 Η τεχνητή νοημοσύνη προβλέπει τους νικητές του Champions League μέχρι το 2103

 

Κρατηθείτε…

Δεν ξέρουμε ακόμα αν ο αλγόριθμος του Copilot είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένος, αλλά αν ισχύει το τελικό πόρισμα τότε στην τελευταία αγωνιστική θα γίνουν πραγματικά «ευτράπελα».

Θα πάρει μεταγραφή ο Ιωαννίδης το καλοκαίρι; Το ΑΙ απαντάει

Με βάση την απάντηση, ο Παναθηναϊκός AKTOR θα χάσει από την Άλμπα Βερολίνου και ο Ολυμπιακός θα επικρατήσει αύριο της Φενερμπαχτσέ. Και ποιο ζευγάρι μας βγάζει ο συγκεκριμένος συνδυασμός αποτελεσμάτων; Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στα προημιτελικά. Και βάζουμε Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός με «ερυθρόλευκο» πλεονέκτημα γιατί μόνο έτσι μπορούν να βρεθούν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες στη συγκεκριμένη φάση.

Μάλιστα το ΑΙ είχε και κωδικό μήνυμα:

 Κρατήστε τα δάχτυλα σταυρωμένα για μια συναρπαστική αναμέτρηση!

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved