associated press Η τεχνητή νοημοσύνη προβλέπει τους νικητές του Champions League μέχρι το 2103

Κάποια αποτελέσματα είναι τρελά αλλά αυτό δε σημαίνει πως οι Έλληνες θα πανηγυρίσουμε κούπα. Από το 2104 και βλέπουμε.

Το Champions League επιστρέφει. Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση θα στρέψει τα βλέμματα ολόκληρου του ποδοσφαιρικού πλανήτη πάνω της και οι 8 καλύτερες ομάδες ρίχνονται στη μάχη. Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ, Μπάγερν Μονάχου, Παρί Σεν Ζερμέν, Ατλέτικο Μαδρίτης και Ντόρτμουντ είναι οι υποψήφιες ώστε να σηκώσουν το ασημικό. 

Τα στοιχήματα για το ποιος θα πάρει το βαρύτιμο τρόπαιο πέφτουν βροχή αλλά η τεχνητή νοημοσύνη θεωρεί πως η Μπαρτσελόνα είναι εκείνη που θα χαμογελάσει στο τέλος. Μάλιστα το πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω και δίνει τις δικές της προβλέψεις για τους νικητές της διοργάνωσης μέχρι το 2103. Για το 2025 δίνει νικήτρια την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για το 2026 την Μπάγερν Μονάχου, για το 2027 τη Λίβερπουλ, το 2028 και το 2029 θα το σηκώσει η Μάντσεστερ Σίτι και το 2030 η Μίλαν. Πόσο ρεαλιστικό είναι όλο αυτό;

 

 

Μέσα στα τρελά αποτελέσματα, πάντως, βρίσκουμε και κάτι λογική. Η τεχνητή νοημοσύνη δεν προβλέπει πως ελληνική ομάδα θα σηκώσει το Champions League ούτε μέχρι το 2103, οπότε ας εστιάσουμε στο Europa League ή το Conference League. 

 

 

Για την ιστορία προβλέπεται να το σηκώσουν οι Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Τότεναμ, Λέστερ, Μπρέντφορντ, Ρέιντζερς, Νότιγχαμ Φόρεστ, Νιούκαστλ, Γουλβς, Σέλτικ, Ρόμα, Μάλμε, Σέριφ Τίρασπολ, Μπεσίκτας και Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Αν αναρωτιέσαι πού είναι η Άρσεναλ, η τεχνητή νοημοσύνη πιστεύει πως δε θα το σηκώσει ποτέ. 

Καλά πάει αυτό για τους “κανονιέρηδες”.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved