Θα πάρει μεταγραφή ο Ιωαννίδης το καλοκαίρι; Το ΑΙ απαντάει

Την επόμενη φορά θα ρωτήσουμε και αν θα πάρει μαζί του την Ελένη Βουλγαράκη. 

Από τη στιγμή που έχουμε το εργαλείο της τεχνητής νοημοσύνης στα χέρια μας, γιατί να μην το χρησιμοποιήσουμε; Ειδικά στην περίπτωση της μεταγραφής (ή όχι) του Φώτη Ιωαννίδη σε ομάδα του εξωτερικού το καλοκαίρι, είναι κάτι που πολύ θα θέλαμε να μάθουμε ακόμα και αν η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Ρωτήσαμε αν θα κερδίσει τη Eurovision η Μαρίνα Σάττι και το ΑΙ είχε δική του άποψη.

Εμείς θα το ξαναπούμε βέβαια, σε κάθε περίπτωση, ότι μπορεί το ΑΙ να έχει εξελιχθεί αλλά ίσως ακόμα δεν είναι και τόσο ασφαλές να εμπιστευόμαστε το Copilot, την online υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης της Microsoft. Αλλά αφού είναι της μόδας να προβλέπουμε τους νικητές των διοργανώσεων σε διάφορα αθλήματα, αποφασίσαμε να κάνουμε το ίδιο με φόντο την ενδεχόμενη μεταγραφή του Φώτη Ιωαννίδη σε ομάδα του εξωτερικού.

Μετά την εμφάνισή του κόντρα στην ΑΕΚ, είναι λογικό πως στο εξωτερικό κάνουν από τώρα οικονομίες για να τον αγοράσουν το καλοκαίρι.

 

 

Τι λέει όμως το ΑΙ για την μεταγραφή του Ιωαννίδη;

Αν πιστεύετε ότι δεν θα είχε απάντηση το AI στην συγκεκριμένη ερώτηση, μαντέψατε λάθος. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι η απάντηση του Copilot μας κάλυψε 100%, αντιθέτως μάλιστα, μας μπέρδεψε ακόμα περισσότερο. Η απάντηση στην ερώτηση «Θα αποχωρήσει με μεταγραφή την περίοδο 2024-2025 ο επιθετικός του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο, Φώτης Ιωαννίδης;» ήταν η εξής:

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Φώτης Ιωαννίδης, παραμένει στην ομάδα. Το τελευταίο συμβόλαιό του παρατάθηκε μέχρι τις 30 Ιουνίου 2027. Ο Φώτης Ιωαννίδης, γεννημένος στις 10 Ιανουαρίου 2000, αποτελεί σημαντικό παίκτη για τον Παναθηναϊκό και έχει εξελιχθεί σημαντικά από το καλοκαίρι του 2020 που αποκτήθηκε από τον Λεβαδειακό. Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει ύψος 1,87 μέτρα και αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός.

Παρά τον ανταγωνισμό και τις μεταγραφικές φήμες, ο Φώτης Ιωαννίδης παραμένει πιστός στον Παναθηναϊκό και συνεχίζει να συμβάλλει στην ομάδα.

Ο Φώτης Ιωαννίδης χάνει πέναλτι, ας κανιβαλίσουμε την Ελένη Βουλγαράκη

 

Όσοι θέλετε να μείνει ο Ιωαννίδης στον Παναθηναϊκό σίγουρα θα χαρήκατε που η απάντηση τον κρατάει και του χρόνου στην Αθήνα, ωστόσο, η επεξήγηση μάλλον θα πρέπει να σας γεμίζει με αβεβαιότητα. Ακόμα και αν η ΑΙ έχει αντίθετη άποψη, η σύντροφος του παίκτη, Ελένη Βουλγαράκη έχει ακόμα ελπίδες να είναι του χρόνου κάτοικος εξωτερικού.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved