INTIME «Στέψη» στην Τούμπα ή παράταση αγωνίας;

Τι μας επιφυλάσσει άραγε το φινάλε της 8ης αγωνιστικής των Playoff της Super League;

Σαφώς και μετά το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 3-0 το πρωτάθλημα της Super League έχει ξεκάθαρο φαβορί, που έχει και περιθώριο για ένα στραβοπάτημα στα επόμενα τρία ματς, και αυτό είναι η ΑΕΚ.

Όντας 4 βαθμούς (75 π.) μπροστά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό (71π.) και τους άλλους δύο ακόμα πιο πίσω (ΠΑΟΚ 68 π. και Ολυμπιακός 67 π. ακόμα και αν έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο), η Ένωση βρίσκεται καβάλα στο άλογο και περιμένει καρτερικά για τη δεύτερη σερί στέψη.

Eκεί που ο Αραούχο έδωσε τη μεγάλη του παράσταση.

 

Με νίκη άλλωστε στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, τον θέτει νοκ άουτ και περιμένει σε μία εκ των δύο αγωνιστικών που απομένουν να πανηγυρίσει. Εκτός βέβαια και αν ήδη ο Άρης έχει κάνει τη ζημιά μέσα στη Λεωφόρο.

Μπορεί να αντιδράσει ο Παναθηναϊκός;

Η ήττα με 3-0 στο παιχνίδι της χρονιάς έφερε μπροστά τη μιζέρια και την γκρίνια στις τάξεις του «τριφυλλιού» που αυτή τη στιγμή αναζητούν την ισορροπία και τη δύναμη που θα τους επιτρέψει να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για τίτλο. Με δεδομένο ότι η ΑΕΚ πρέπει να περάσει από δύο δύσκολες έδρες (Τούμπα και Καραϊσκάκη) μπορεί το όνειρο του τίτλου να μοιάζει μακρινό, ωστόσο, δεν είναι καθόλου απαγορευτικό. Με την προϋπόθεση πάντα ότι θα κάνει το 3 στα 3 στις τελευταίες αγωνιστικές, αρχής γενομένης από τον αντίπαλό του στον τελικό Κυπέλλου, Άρη.

 

 

Την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ, αναζητεί τρόπους να συνέλθει από το αγωνιστικό του τέλμα και μια νίκη κόντρα στην ΑΕΚ μπορεί άνετα να του ανεβάσει την ψυχολογία. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός πρέπει να περάσει οπωσδήποτε χωρίς «άγχος» το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία, αν θέλει να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για το φετινό πρωτάθλημα, αν και κακά τα ψέματα όλοι στου Ρέντη έχουν το μυαλό στους αγώνες του Conference League κόντρα στην Άστον Βίλα.

Τρεις στροφές από το φινάλε μπορούμε, η κατάσταση είναι η εξής: Η ΑΕΚ περιμένει να στεφθεί πρωταθλήτρια αλλά οι υπόλοιποι ακόμα δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη. Αρχής γενομένης από σήμερα, όλοι ετοιμάζονται για την τελική τους αντεπίθεση.

Στις 5 μ.μ. Ολυμπιακός-Λαμία, στις 7:30 μ.μ. ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και στις 8:30 μ.μ. Παναθηναϊκός-Άρης. Μάλλον έχει δρόμο ακόμα η υπόθεση- τίτλος…

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved