Superleague: Ρωτήσαμε το ΑΙ ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα φέτος

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά η τεχνητή νοημοσύνη.

Μήπως είναι μεγάλη ευκαιρία να ποντάρουμε τα λεφτά μας σε ένα αουτσάιντερ τίτλου; Αν έχει βάση η απάντηση που πήραμε από την τεχνητή νοημοσύνη η οποία αφορά το ποιος θα στεφθεί πρωταθλητής στο φινάλε του πρωταθλήματος της Superleague, τότε ετοιμαστείτε να γελάσει (και να κλάψει αντίστοιχα) πολύς κόσμος.

 

Ο Οζντόεφ έκανε όλη την Ελλάδα να δακρύσει.

Ποιον έβγαλε πρωταθλητή Ελλάδος το ΑΙ;

Το κάναμε αρκετές φορές μέσα στη βδομάδα, ρωτώντας το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης της Microsoft, Copilot να μας υποδείξει το ποιος εκ των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, Άρη και Λαμίας -τις ομάδες δηλαδή που βρίσκονται στα πλέι οφ- για το ποιος θα αναδειχτεί πρωταθλητής Ελλάδος για τη σεζόν 2024-25.

Δεν ξέρουμε τι σκέφτηκε ο αλγόριθμος, αλλά υπέδειξε την ομάδα που όλοι στην Ελλάδα θεωρούν ξεγραμμένη και ας είναι -βαθμολογικά- μέσα στο παιχνίδι του τίτλου. Όπως καταλάβατε, δεν μιλάμε για τον Άρη ή τη Λαμία, αλλά για τον Ολυμπιακό.

 

 

Μετά και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Superleague (ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-2, Άρης-Παναθηναϊκός 0-2, Λαμία-Ολυμπιακός 1-5) κανείς δεν ξέρει πού θα κάτσει η μπίλια, με την βαθμολογία να γράφει τα εξής: ΠΑΟΚ 67, ΑΕΚ 66, Παναθηναϊκός 65, Ολυμπιακός 63.

Ρωτήσαμε το ΑΙ αν θα πάρει μεταγραφή ο Ιωαννίδης το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό.

Αν στο τέλος των πλέι οφ, το πρωτάθλημα καταλήξει στο «λιμάνι» μάλλον θα αρχίσουμε να εμπιστευόμαστε περισσότερο το ΑΙ. Διότι αν λάβουμε υπ’ όψιν μας την απάντηση που πήραμε για το Zari στη Eurovision, ο αλγόριθμος δεν έχει σοβαρευτεί ακόμα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved