ΙΝΤΙΜΕ Τα ψυχολογικά προβλήματα καμιά φορά με δάκρυα καταπολεμούνται

Ο δακρυσμένος Οζντόεφ είναι δικαίως το πρόσωπο της αγωνιστικής.

Δεν είναι μόνο το γκολ του στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ που έφερε ουσιαστικά τούμπα την νίκη τίτλου της Ένωσης, είναι η δακρυσμένη αντίδραση και οι δηλώσεις του Μαγκομέντ Οζντόεφ που τον κάνουν να ξεχωρίζει.

Ο Ρώσος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Δικέφαλο του Βορρά για να κάνει τη διαφορά, ωστόσο, με εξαίρεση μερικές αναλαμπές δεν ήταν ποτέ εκείνος που ονειρεύονταν στον ΠΑΟΚ. Παρόλα αυτά κανένας δεν του είπε ποτέ τίποτα, αντιθέτως τον στήριξαν και το αποτέλεσμα της στήριξης αυτής οδήγησε στο χρυσό γκολ του μέσα στην OPAP Arena.

 

 

Όταν ο Ρώσος ρωτήθηκε από την κάμερα της Cosmote TV για το γκολ του, εκείνος αποφάσισε να εξομολογηθεί όλα όσα περνούσε το τελευταίο διάστημα, λέγοντας παράλληλα ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εκείνους που τον βοήθησαν:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον βαθμό και για την εμφάνισή μας. Όλοι παίξαμε σήμερα για τον άλλον. Θέλω να πω κάτι άλλο όμως. Το τελευταίο διάστημα είχα πολλά προβλήματα. Είχα ένα πρόβλημα τραυματισμού στα τελευταία παιχνίδια και έπαιζα με αυτό. Είναι η πρώτη μου σεζόν στην Ελλάδα στον ΠΑΟΚ και για πρώτη φορά στη ζωή μου αντιμετώπισα κάποια ψυχολογικά προβλήματα.

Σε όλο αυτό το διάστημα ήταν δίπλα μου ο προπονητής, ο πρόεδρος με έπαιρναν συνεχώς και με στήριζαν με όμορφα λόγια, ώστε να ξεπεράσω αυτό που αντιμετώπιζα. Θέλω να τους ευχαριστήσω. Με τη βοήθειά τους το ξεπέρασα, είμαι ξανά πίσω και νιώθω καλά. Ο κ. Λουτσέσκου μου έλεγε πόσο με πιστεύει συνεχώς και αυτό με βοήθησε» είπε ο μεγάλος ήρωας του ντέρμπι για τον ΠΑΟΚ, αφήνοντας τα ευχάριστα για το φινάλε:

«Ήθελα να το μοιραστώ αυτό μαζί σας. Είμαι χαρούμενος τώρα...».

 

 

Όσο για το πρωτάθλημα της Super League

Σε άλλα νέα, βιώνουμε ένα πρωτάθλημα σαφώς πιο συγκλονιστικό από το περσινό. ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-2, Άρης-Παναθηναϊκός 0-2, Λαμία-Ολυμπιακός 1-5 και κανείς δεν ξέρει πού θα κάτσει η μπίλια.

ΠΑΟΚ 67
ΑΕΚ 66
Παναθηναϊκός 65
Ολυμπιακός 63

Και έχουμε ακόμα 6 αγωνιστικές για το τέλος των πλέι οφ της Super League. Χαμός πραγματικός.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved