«Κολλητέ τι θα μου πάρεις φέτος;»

10 gadgets που κάθε φίλος θέλει για τον φίλο του.

Τους κολλητούς τους σεβόμαστε και τους αγαπάμε. Όταν όλοι οι υπόλοιποι φύγουν, αυτοί είναι που θα μείνουν. Και την εκτίμηση την δείχνεις με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Τώρα που τα Χριστούγεννα είναι κοντά, ευκαιρία να τους πάρεις κάτι πρωτότυπο αλλά και χρηστικό. Που δεν θα το παρατήσουν σε μία γωνιά και που θα τους εξυπηρετεί καθημερινά. Μαζέψαμε τα 10 καλύτερα και στα παρουσιάζουμε. 

 

1. Mizu V10 Thermos

V10 0476 grande

Σχεδιασμένο από τον επαγγελματία snow boarder, Jussi Oksanen, ο οποίος συνέλαβε την ιδέα όταν έκανε επιπλήξεις στους συναθλητές του να μην χρησιμοποιούν πλαστικά θερμός. Το Mizu V10 δεν είναι απλά ανοξείδωτο προσέχοντας με αυτό τον τρόπο την υγεία σου, αλλά φροντίζει να σου «σερβίρει» το ρόφημα σου στην κατάλληλη θερμοκρασία. Για να μην καις την γλώσσα σου σε κάθε γουλιά.

2. BioLite BaseLantern

7c77d70e9d6f9f70b16cb17da6346210 original

Η μόνη πηγή ενέργειας που χρειάζεσαι, σε περίπτωση που κάνεις camping στα βουνά ή ξεμείνεις από ρεύμα στο εξοχικό. Χρησιμοποιώντας την δύναμη 500 λυχνιών, το BaseLantern προσφέρει τρείς διαφορετικές παροχές: φωτεινότητα για τον χώρο, ενέργεια για φόρτιση συσκευών και Bluetooth έλεγχο ώστε να γνωρίζεις πόση ενέργεια ξοδεύεις και πόση μπορείς να εξοικονομήσεις. Όλα αυτά, με σεβασμό προς το περιβάλλον. Ό,τι καλύτερο χρηματοδότησε φέτος ο κόσμος στο Kickstarter.

3. Olympus PEN-F

rty

Όταν το design της αναλογικής συναντά τις δυνατότητες της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής. Όλες οι high-res φωτογραφίες της PEN-F αγγίζουν τα 20 megapixels, ενώ έχει τη δυνατότητα να τραβήξει μέχρι και 8 φωτογραφίες ανά δευτερόλεπτο, προσφέροντας έτσι έναν συνδυασμό επιλογής στον χρήστη για την καλύτερη δυνατή εικόνα. Ένα βήμα πριν την επαγγελματική φωτογραφία δηλαδή…

4. Google Home

google home 6

Η εποχή του αυτοματισμού στον προσωπικό μας χώρο ξεκινά τώρα. Το Google Home θα γίνει ο απόλυτος φίλος για όταν έχεις άλλες εργασίες στο σπίτι ή απλά βαριέσαι να σηκωθείς από τον καναπέ. Θα ελέγξει τα ηχεία που είναι συνδεδεμένα με Bluetooth, θα βάλει τα τραγούδια της επιλογή σου από το Spotify, θα παίξει όλα τα βίντεο που θέλεις από τις playlists και το YouTube και όλα αυτά με φωνητικές εντολές. Ένας φωνητικός μπάτλερ λοιπόν που φέρνει το όμορφο μέλλον της τεχνολογίας.

5. HP Sprocket Portable Photo Printer

sprocket background tcm245 2335606 tcm245 2335716 tcm245 2335606 tcm245 2335606 tcm245 2335716 tcm245 2335606

Η γενιά μας πρόλαβε μέχρι και τους εκτυπωτές με ακίδες. Έκαναν εκκωφαντικό θόρυβο και κολλούσαν ανά 3 εκτυπώσεις. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Η καινοτομία του σήμερα φέρνει το Sprocket, έναν εκτυπωτή λίγο μεγαλύτερο από την τσέπη σου. Δεν εκτυπώνεις μόνο τις φωτογραφίες που έχεις στο smartphone, αλλά ακόμη και εκείνες που θα βρεις στο Instagram και σε άλλα social media και ιστοσελίδες. Όλα αυτά, με την δυνατότητα αποστολής δεδομένων σε οποιαδήποτε πλατφόρμα. Απλά, εύκολα, γρήγορα.

6. Skullcandy Ink’d Wireless Earbuds

Inkd Wireless 2016 Social Support White Gray White S2IKW J573 4U7A5938 1024x682

Πιστή στην κατασκευή καινοτόμων earbuds, η Skullcandy δημιούργησε τα εύχρηστα Ink’d, που συνδέονται με όλες τις συσκευές και τα smartphones – ακόμη και με τα iPhone τελευταίας γενιάς. Με αυτονομία 8 ωρών μόλις με μία φόρτιση, θα γίνουν ο καλύτερος φίλος για το τζόκινγκ και τα βαρετά πρωινά στο μετρό.

7. Slim Tracker

Tile Slim Tracker 01

Τα «post-it» που θα σώσουν τις συσκευές σου. Πρόκειται ουσιαστικά για πομπούς που βρίσκονται πάνω στα συγκεκριμένα χαρτάκια και τα οποία καλείσαι να κολλήσεις πάνω στο πορτοφόλι, την βαλίτσα ή το κινητό. Μόλις τα παραπάνω απομακρυνθούν από το οπτικό σου πεδίο, οι πομποί στέλνουν σήμα στο desktop σου για το που ακριβώς βρίσκονται και πόσο μακριά από σένα είναι. Για να μην ξεχνάς και να μην κινδυνεύεις από κλοπές.

8. Logitech G900 Chaos Spectrum Gaming Mouse

logitech g900 chaos spectrum

Το μόνο ποντίκι που θα χρειαστεί ένας πραγματικός PC Gamer. Λειτουργεί τόσο ασύρματο όσο και ασύρματο, έχει design που θα βολέψει δεξιόχειρες αλλά και αριστερόχειρες, ενώ τα σχεδιασμένα κουμπιά του θα σε κάνουν να πιστεύεις ότι χειρίζεσαι διαστημόπλοιο. Και όλα αυτά με πρωτόγνωρη διάρκεια ζωής στην μπαταρία του.

9. Samsung T3 Portable SSD

160217 181258

Τα δεδομένα σου αξίζουν το καλύτερο σωστά; Και αυτό βρίσκεται στο λεπτό μεταλλικό αλλά και συνάμα ανθεκτικό σώμα, του T3 Portable SSD της Samsung. Η χωρητικότητα του φτάνει μέχρι τα 2ΤΒ, περιέχει ασφάλεια από τα μάτια τρίτων με κωδικό καθότι η κρυπτογράφηση του είναι τελευταίας τεχνολογίας. Εκτός από Mac και PC, συνδέεται και με smartphones και tablets. Ο μόνος εξωτερικός που θα χρειαστείς ποτέ.

10. Misfit Shine 2

msifitshine2lifestyle

Ιδανικό για όσους δεν θέλουν να δείχνουν ότι φορούν fitness tracker. Το Shine 2 μοιάζει περισσότερο με κάποιο «ψαγμένο» ρολόι χειρός, παρά με tracker που δίνει απεριόριστες δυνατότητες. Εκτός από το να μετράει καθημερινά τους βηματισμούς σου και την λειτουργία της καρδιάς, συνδέεται και μέσω Bluetooth με τις περισσότερες έξυπνες συσκευές που ήδη έχεις στην κατοχή σου. Ό,τι πρέπει για όσους θέλουν να δείχνουν κομψοί, αλλά ταυτόχρονα να χρησιμοποιούν τον καλύτερο tracker.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved