«Ναι, ξεκλειδώνω την πόρτα με το κινητό μου, πρόβλημα;»

Μια ηλεκτρονική κλειδαριά για sci-fi εμπειρίες.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που φέρνουν στο μυαλό την επιστημονική φαντασία. Τα ρομπότ, τα διαστημόπλοια, οι εξωγήινοι, ο Άρνολντ ο Σβάρτσενέγκερ. Οι προαναφερθείσες λέξεις κλειδιά είναι σύμβολα του sci-fi. Μετά όμως υπάρχουν και πολλές μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να σε κάνουν να ταξιδέψεις μονομιάς σε έναν κόσμο του μέλλοντος.

Όπως, ας πούμε οι κλειδαριές χωρίς κλειδί. Ναι οι πόρτες που ανοίγουν μέσω δαχτυλικού αποτυπώματος ή με την χρήση κάποιου μικροτσιπ. Έχουμε δει τέτοιες σκηνές από τα γιαπωνέζικα anime μέχρι εμβληματικά blockbuster (βλέπε «Ολική Επαναφορά»).

sci fi lock gif

Κάτι τέτοιο πρέπει να είχαν στο μυαλό τους εκεί στην Latch όταν αποφάσισαν να κατασκευάσουν την κλειδαριά C Smart Lock που αντί για κλειδί χρησιμοποιεί κάρτες και smartphones για να ξεκλειδώνει.

unlock app phone

Φυσικά πέρα από τη sci-fi εμπειρία χαρίζει και έξτρα ασφάλεια, παραμένοντας ιδιαίτερα πρακτική από ταιριάζει στις περισσότερες πόρτες –ακόμα και τις πιο παραδοσιακές. Η τιμούλα της βέβαια, είναι τσιμπημένη καθώς αγγίζει τα 400 ΕΥΡΩ. Ενώ είναι διαθέσιμη για πελάτες που είναι διατεθειμένοι να αγοράσουν τουλάχιστον 10 από αυτές. Αν, λοιπόν, σκεφτόσουν μια τέτοια για την γκαρσονιέρα σου, καλύτερα να το ξεχάσεις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved