#SmartphoneDanceParty: Όσα έγιναν στο μοναδικό dance challenge του Ratpack!

Πόσες φορές έχεις βρει τον εαυτό σου να scrollάρει στο TikTok, να βλέπει video και να σκέφτεται «Oκ, αυτό θα είχε πλάκα να το δοκιμάσω κι εγώ»; Μην ντρέπεσαι να παραδεχτείς ότι δεν είναι λίγες, δεν είναι κακό. Εμείς, για παράδειγμα, κάπως ζηλέψαμε το #dancechallenge και είπαμε να το δοκιμάσουμε.

Και γιατί όχι, δηλαδή; Δεν υπήρξε καλύτερη ευκαιρία για να δουν και οι φίλοι μας (και ο υπόλοιπος κόσμος) τις χορευτικές μας ικανότητες. Φήμες λένε μάλιστα, ότι αυτές θυμίζουν όχι τον John Travolta στο  «Saturday Night Fever», αλλά κάποιον που προσπαθεί να κατεβάσει προϊόντα από τα ράφια του σουπερμάρκετ ενώ γλιστράει το πάτωμα. Ανυπόστατες φήμες, θα λέγαμε, αν δεν έκρυβαν… κάποια δόση αλήθειας.

Έτσι, μπήκαμε και εμείς στον χορό (#διπλής) του #dancechallenge, ή, πιο σωστά, του δικού μας #SmartphoneDanceParty, και ιδρώσαμε τη φανέλα μαζί με τους κολλητούς. Και πίστεψε μας, ήταν και η καλύτερη ευκαιρία για να δοκιμάσουμε το νέο Redmi Note 13 Pro+ 5G, που έφτασε πρόσφατα στα χέρια μας και να δούμε αν η κάμερά του είναι τόσο φοβερή όσο διαβάζαμε.

Τελικά, ισχύει ότι «Every shot iconic»

Δεν πιστεύαμε ότι υπάρχει κινητό που να μπορεί να πάει τα videο μας (και το #SmartphoneDanceParty) σε άλλο level, αλλά να που υπάρχει. Βλέπεις, χάρη στο νέο Redmi Note 13 Pro+ 5G, τα video -αλλά και οι φωτογραφίες μας- είναι καλύτερες και πιο «καθαρές» από ποτέ, ακόμα και το βράδυ. Και πώς να μην είναι όταν έχει βασική κάμερα 200MP OIS, υπερευρυγώνια κάμερα 8ΜΡ και macro κάμερα 2ΜΡ;

Για να μην αναφέρουμε ότι, ειδικά για τα video, η εγγραφή της βασικής κάμερας του Redmi Note 13 Pro+ 5G είναι 4K 3840x2160 στα 24/30fps. Τι σημαίνει αυτό; Απεικόνιση περισσότερων λεπτομερειών, ακόμα και σε κίνηση, κάτι που ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για το #SmartphoneDanceParty μας, άρα καλύτερη ποιότητα video.

Για να αναλύσουμε λίγο τη βασική κάμερα 200MP, διότι τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να σου πούμε ότι είναι επιπέδου flagship και υποστηρίζει Super QPD. Έτσι, μπορούμε να εστιάζουμε πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ακρίβεια, ενώ ο ισχυρός συνδυασμός OIS και EIS μειώνει το κούνημα του χεριού μας και την κίνηση της φωτογραφικής μηχανής, όταν τραβάμε φωτογραφίες και video. Και αυτό είναι κάτι που καταλάβαμε από τα video για το TikTok challenge μας. Plus, έχει και Ultra-color απεικόνιση (δηλαδή, περισσότερα χρώματα για πιο ρεαλιστικές λήψεις), 12 πολύ ωραία φίλτρα και 11 frames που «παγώνουν» τον χρόνο. Με λίγα λόγια, δεν βγάζουμε απλά video και φωτογραφίες αλλά μικρά έργα τέχνης (τρέμε Λάνθιμε). Είπαμε, every shot iconic.

 

XIAOMI15

 

Πέρα από τα video και τις φωτογραφίες, μας αρέσει και το κομψό design του smartphone, με τον διπλό χρωματικό τόνο που έχει, καθώς και τη νέα οθόνη AMOLED 6,67", επιπέδου flagship. Μπορεί να λένε ότι οι άντρες δεν καταλαβαίνουμε πολύ από αυτά, αλλά εμείς παρατηρήσαμε ότι είναι το πρώτο κινητό της σειράς Redmi που έχει κυρτή οθόνη, αλλά και ότι δεν έχει πλαίσιο. Και φυσικά, δεν κουραζόμαστε καθόλου να το κρατάμε στο χέρι, γιατί το κάτω πλαίσιο του κινητού, που είναι μόλις 2,37 χιλιοστά, γεγονός που το κάνει πολύ ελαφρύ.

Σε περίπτωση που θέλουμε να μεταφέρουμε το #SmartphoneDanceParty κάπου έξω, στο βουνό ή τη θάλασσα, ας πούμε (γιατί να περιοριστούμε στο σπίτι τώρα που πήραμε φόρα;), μπορούμε να το κάνουμε άφοβα γιατί το Redmi Note 13 Pro+ 5G, όπως και όλη η σειρά, αντέχει, σε επίπεδο flagship, στη σκόνη και το νερό.

Ένα ολοκληρωμένο combo από τη Xiaomi για πραγματικές εμπειρίες, κάθε μέρα

Επειδή, όσο και να γελάσαμε με το #SmartphoneDanceParty, δεν κάνουμε κάθε μέρα dance challenges, δεν πήραμε μόνο το Redmi Note 13 Pro+ 5G, αλλά και τα ακουστικά Redmi Buds 5 Pro σε midnight black (βγαίνουν και σε moonlight white και σε aurora purple) για να μπορούμε να ακούμε καλύτερα τα video που θέλουμε σε TikTok και YouTube -και όχι μόνο. Έχουμε και επαγγελματικά calls κάθε μέρα, οπότε τα χρειαζόμαστε αυτά τα ακουστικά.

Τώρα, χάρη στο σύστημα μείωσης θορύβου διπλής τροφοδοσίας διπλού μικροφώνου που έχουν, και το οποίο υποστηρίζει έως και 52dB, ακούμε καλύτερα από ποτέ. Επίσης, έχουν IP54, που σημαίνει ότι αντέχουν στον ιδρώτα και τη βροχή. Εσωτερικά, δε, έχουν ένα driver 11mm και ένα «τουίτερ» 10mm για να ήχο HiFi υψηλής ανάλυσης (είπαμε ότι βλέπουμε πολλά video, έτσι;). Και επειδή δίνουμε και μεγάλη προσοχή στη λειτουργικότητα, είδαμε πως μπορούμε να συνδέουμε εύκολα τα Redmi Buds 5 Pro με δύο συσκευές, χάρη στη λειτουργία dual-device connectivity. Είμαστε καλυμμένοι.

 

xiaomi17

 

Τέλος, δεν βλέπαμε την ώρα να αποκτήσουμε το minimal Redmi Watch 4 σε διακριτικό moonlight silver (βγαίνει και σε μαύρο χρώμα) για να παρακολουθούμε καλύτερα τη φυσική μας κατάσταση κάθε μέρα. Τώρα, μπορούμε να κάνουμε ακριβώς αυτό, καθώς το smartwatch έχει περισσότερες από 150 λειτουργίες άθλησης και -μεταξύ άλλων- μετράει τον καρδιακό ρυθμό μας, ενώ παρακολουθεί τον ύπνο και τα επίπεδα stress μας. Καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι αυτό αν ζεις σε μια πόλη με έντονους ρυθμούς, έτσι;

 

xiaomi16

 

Και επειδή μας αρέσει ένα αξεσουάρ να είναι άνετο και ευέλικτο, το Redmi Watch 4 μάς καλύπτει απόλυτα. Και αυτό, γιατί έχει τη μεγαλύτερη οθόνη που έχουμε δει ποτέ σε Redmi Smartwatch, με 60Hz ρυθμό ανανέωσης και φωτεινότητα που φτάνει στα 600nits, με αποτέλεσμα να το χρησιμοποιούμε ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες φωτισμού. Επιπλέον, το smartwatch μάς προσφέρει ατελείωτες επιλογές παραμετροποίησης και περισσότερες από 200 διαφορετικές προσόψεις, οπότε το στυλ μας είναι πιο ευέλικτο από ποτέ.

 

xiaomi14

 

Σίγουρα, δεν περιμέναμε ότι θα κάναμε το #SmartphoneDanceParty. Τώρα, όμως, που είδαμε και πώς λειτουργεί το Redmi Note 13 Pro+ 5G, δεν κολλάμε να ξανακάνουμε ένα dance challenge. Επίσης, δεν περιμέναμε ότι το Redmi Buds 5 Pro και το Redmi Watch 4 μπορούν να κάνουν τις καθημερινότητά μας ακόμα καλύτερη. Τελικά, όσο ζεις, μαθαίνεις.

Αν ψάχνεις που μπορείς να βρεις τη σειρά Redmi, θα σε βοηθήσουμε και θα σου πούμε ότι το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να επισκεφτείς κάποιο από τα Xiaomi Store σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το ηλεκτρονικό κατάστημα mistore-greece.gr ή και κάποιο επίσημο σημείο πώλησης.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved