Ironing Battles: H «μάχη» του σιδερώματος που όλοι βγαίνουν κερδισμένοι!

Η αλήθεια είναι πως ακόμη και εμείς που δεν δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο στυλ μας και συνήθως βάζουμε ό,τι πετύχουμε πρώτο μπροστά μας, ξέρουμε πως όσο πιο περιποιημένο είναι ένα ρούχο, τόσο πιο legit θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα της εικόνας μας. 

Γιατί αν διδαχθήκαμε κάτι τα χρόνια που μέναμε στο πατρικό μας, είναι πως το σιδέρωμα, είναι μισή αρχοντιά. Με άλλα λόγια, δεν έχει σημασία εάν η γκαρνταρόμπα μας αποτελείται από οικονομικά κομμάτια ή πιο ακριβά, εμείς σε κάθε περίπτωση πρέπει να τα περιποιούμαστε για να μην χάσουν τη φόρμα τους και χρειάζονται άμεσα αντικατάσταση. Ακριβώς για αυτό, εάν ανήκεις και εσύ σε εκείνους, που μέχρι πρότινος σνόμπαραν το σιδέρωμα και έκανες τα πάντα για το αποφύγεις, μάλλον ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις τη στάση σου.

Ειδικότερα την παρούσα περίοδο που #menoumeasfaleis, το σίδερο ρούχων είναι ο ισχυρός «σύμμαχος» που μας επιτρέπει να διατηρούμε το στυλ μας… ατσαλάκωτο, ενώ με γρήγορες κινήσεις απομακρύνει όλα τα μικρόβια από τα ρούχα και τις μάσκες που χρησιμοποιούμε. Ναι, μπορεί το σιδέρωμα να είναι μία ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία που μας προκαλεί βαρεμάρα και μόνο στην σκέψη, ωστόσο όσο πιο σύγχρονο είναι το σύστημα σιδερώματος που διαθέτουμε, τόσο πιο γρήγορα, εύκολα και ξεκούραστα θα ξεμπερδεύουμε με τη στοίβα από ασιδέρωτα, που συγκεντρώνεται κάθε εβδομάδα στο κάτω μέρος της ντουλάπας μας.

Για να ανακηρυχθείς, λοιπόν, ο μεγάλος νικητής στην άνιση «μάχη» του σιδερώματος, τότε πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μέρος στο #Philips_Ironing_Battles, τον διαγωνισμό που υπόσχεται να κάνει ακόμη πιο ξεκούραστη την καθημερινότητά σου, απλώς σιδερώνοντας μερικά ρούχα σε… live μετάδοση!

σιδε

 

Η απόλυτο battle που κρίνεται στην τσάκιση

Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι ποιος θα είναι ο μεγάλος σου αντίπαλος στη «μάχη» της… τσάκισης, να είσαι σίγουρος πως τον γνωρίζεις καλά, αφού και οι τέσσερεις υποψήφιοι αντίπαλοι, θεωρούνται από τις πιο αγαπητές προσωπικότητες των media. Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος και μπαμπάς Γρηγόρης Γκουντάρας, η «επαγγελματίας» μανούλα Μυρτώ Κάζη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Κατερίνα Ζαρίφη, μας προσκαλούν μέσω post που θα αναρτηθούν στους λογαριασμούς τους στα SoMe, να… οπλίσουμε τα δικά μας συστήματα σιδερώματος Philips και να δημιουργήσουμε ένα διασκεδαστικό story, κάνοντας tag και προκαλώντας έναν από τους παραπάνω influencers. Πιο συγκεκριμένα, το battle του Γκουντάρα έχει οριστεί για την Παρασκευή, 12 Ιουνίου και του Ουγγαρέζου για την Τρίτη, 16 Ιουνίου. Από εκεί και πέρα, η διαδικασία έχει ως εξής:

  • Δύο ημέρες μετά το post-πρόσκληση του κάθε influencer, θα πραγματοποιηθεί ένα ΙG live video διάρκειας 15 λεπτών, στο οποίο ο influencer θα αναμετρηθεί με τον τυχερό επιλαχόντα, σιδερώνοντας ο καθένας τους δύο πουκάμισα, δύο τζιν, δύο προστατευτικές μάσκες, ένα λινό ή ένα βαμβακερό ρούχο. Ο τυχερός που θα συμμετέχει στο battle, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, θα κερδίσει το σύστημα σιδερώματος GC9682 της Philips.
  • Στη συνέχεια, ο influencer θα απευθύνει μία ερώτηση στο κοινό που παρακολούθησε το battle και ο πρώτος που θα απαντήσει σωστά στην ερώτηση που θα θέσει, θα κερδίσει ένα σύστημα σιδερώματος GC9635 της Philips.

Extra tip: Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον διαγωνισμό, κάνε κλικ εδώ!

δθ

 

Γιατί δεν πρέπει να το χάσεις με τίποτα;

Αν ακόμη αναρωτιέσαι γιατί δεν πρέπει να χάσεις αυτό το μοναδικό challenge, να ξέρεις πως μόλις σου απαριθμήσω τα βασικά χαρακτηριστικά του μοντέλου PerfectCare Elite Plus, που κερδίζει όποιος λάβει μέρος στο battle, δεν θα βλέπεις τον χρόνο να διαγωνιστείς! Πρόκειται για το πιο ισχυρό, «έξυπνο», ελαφρύ και αθόρυβο σύστημα σιδερώματος της αγοράς, το οποίο με τον καινοτόμο αισθητήρα DynamiQ, είναι σε θέση να ανιχνεύει κάθε μας κίνηση, απελευθερώνοντας ακριβώς τον ατμό που χρειάζεται, για κάθε δύσκολη τσάκιση. Το καλύτερο όμως δεν είναι αυτό, αλλά το ότι χάρη στην τεχνολογία OptimalTEMP, δεν θα χρειάζεται πια να ανησυχείς μήπως καταστρέψεις κάποιο από τα αγαπημένα σου ρούχα, αφού το σίδερο διαθέτει μία θερμοκρασία για όλα τα υφάσματα, η οποία είναι κατάλληλη για να σου παρέχει ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, χωρίς καψίματα. Επιπλέον, η πλάκα T-Ionic Glide που διαθέτει στη βάση του, μας παρέχει απόλυτη ολίσθηση, αποτρέπει τις γρατζουνιές και κάνει το σιδέρωμα ακόμη πιο ξεκούραστο και άνετο!

κατς 

Για σένα που θέλεις, λοιπόν, να βελτιώσεις την καθημερινότητα, εξοικονομώντας χρόνο και ενέργεια, οι πρωτοποριακές λύσεις της Philips θα κάνουν την άλλοτε κουραστική διαδικασία του σιδερώματος, να θυμίζει παιχνίδι. Επενδύοντας στις μοναδικές καινοτομίες των συστημάτων σιδερώματος Philips PerfectCare Elite Plus, όχι μόνο θα κερδίσεις επιπλέον ελεύθερο χρόνο για εσένα και αυτούς που αγαπάς, αλλά θα αποκτήσεις και το… ατσαλάκωτο στυλ που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις σε κάθε σου εμφάνιση!

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved