Αυτά εδώ δεν είναι απλά πολυεργαλεία, είναι ΤΑ πολυεργαλεία

Aποκλειστικά φτιαγμένα από τον περίφημο χάλυβα Δαμασκού. 

Να ξεκινήσουμε ξεκαθαρίζοντας το εξής: δεν χρειάζεται να είσαι ο Ιντιάνα Τζόουνς ούτε ο Μπέαρ Γκριλς για να κουβαλάς μαζί σου ένα πολυεργαλείο. Ναι, εκείνο το μαραφέτι που το θυμάσαι ΜΟΝΑΧΑ λίγο πριν ετοιμάσεις το σάκο σου για το κάμπινγκ στο νησί ή την πεζοπορία σε κάποιο κοντινό βουνό, το ίδιο που νιώθεις να χρειάζεσαι όσο τίποτε άλλο σε απλές στιγμές της καθημερινότητάς σου (a.k.a. όταν μένεις με τη μπίρα στο χέρι και κοιτάζεις το καπάκι σα χάνος κανά δεκάλεπτο αφήνοντας το δάκρυ να κυλήσει στο αριστερό σου μάγουλο).

Για τα δύσκολα και για τα εύκολα, λοιπόν, ένα πολυεργαλείο είναι απαραίτητο ανδρικό αξεσουάρ. Τι θα έλεγες, λοιπόν, για ένα από αυτά εδώ τα μπιχλιμπίδια;

MTQ0MzAxMDgzMTE4ODA2NjYw1

Όπα, μισό, για να μη δημιουργηθούν παρανοήσεις.

Χρησιμοποιούμε τον όρο «μπιχλιμπίδια» αποκλειστικά και μόνο για να τονίσουμε το μικρό τους μέγεθος και όχι για να δώσουμε χροιά στο ποιόν τους. Δεν θα μπορούσαμε άλλωστε να υποτιμήσουμε οτιδήποτε είναι αποκλειστικά δημιουργημένο από χάλυβα που προέρχεται από τη Δαμασκό, το τρισχιλιετές χρησιμοποιούμενο υλικό από το οποίο φτιάχνονται τα «Δαμασκηνά Σπαθιά» που οι ειδικοί τα κατατάσσουν στα καλύτερα του κόσμου. 

MTQ0MzAxMDc5NjI5MTQ1NzU01

Η πρώτη ύλη τους, επομένως, σε συνδυασμό με το μικρό τους μέγεθος και την χρηστικότητά τους (χρησιμοποιούνται μεταξύ άλλων και ως μαχαίρι, ανοιχτήρι, γαλλικό κλειδί, μπρελόκ, απογυμνωτής καλωδίων), τα κάνουν να φαίνονται στα μάτια μας ένα ιδανικό αξεσουάρ για ποικίλες χρήσεις. 

Ψήθηκες;Ρίξε μια ματιά εδώ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved