Το Starfield σπάει κάθε ρεκόρ και γράφει ιστορία

Ακόμα και φανατικός gamer να μην είσαι, αρχίζεις και ψήνεσαι γι’ αυτό το ταξίδι στα άστρα.

Όχι ένα, ούτε δύο αλλά δέκα εκατομμύρια παίκτες έχουν κάνει ήδη το ταξίδι στα άστρα. Φυσικά τους έψησε η κυκλοφορία του Starfield, που εδώ και δύο εβδομάδες προκαλεί σεισμό στον κόσμο του gaming. «Ευχαριστούμε τους περισσότερους από 10 εκατομμύρια εξερευνητές του Starfield που δημιούργησαν το μεγαλύτερο ντεμπούτο στην ιστορία της Bethesda», ανέφερε η ετεαιρεία μέσω του επίσημου λογαριασμού του παιχνιδιού στα social media. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό ρεκόρ που αναμένεται να ξανασπάσει αρκετά σύντομα. Και όταν λέμε σύντομα εννοούμε τις επόμενες ημέρες.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο launch στην ιστορία της Bethesda,ξεπερνώντας τις προηγούμενες τεράστιες επιτυχίες της, όπως το Fallout 4 και το The Elder Scrolls V: Skyrim. Σίγουρα σε αυτό βοήθησε και η συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass, όπου το παιχνίδι προσφέρεται από την πρώτη μέρα, όντας με αυτόν τον τρόπο εξαιρετικά πιο προσβάσιμο.

Οι παίκτες του Starfield στέλνουν ένα σωρό celebrities στο διάστημα

Το Starfield έγινε διαθέσιμο αρχικά την 1 Σεπτεμβρίου για όσους παίκτες προτίμησαν την Premium Edition, καταφθάνοντας για όλους τους κατόχους Xbox Series X και Xbox Series S κονσολών, και όλους τους PC gamers στις 6 Σεπτεμβρίου. Το παιχνίδι έχει καταφέρει να σπάσει το ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών του Skyrim στο Steam. Παράλληλα, είναι το μεγαλύτερο launch της Microsoft στη γενιά αυτή, ξεπερνώντας το Forza Horizon 5 και εκτοξεύοντας τις πωλήσεις των Xbox κονσολών κατά 76%, ενώ μέσα σε ώρες από την κυκλοφορία του είχε φτάσει τους 1 εκατομμύριο ταυτόχρονους παίκτες στο PC και στις Xbox κονσόλες.

Εσύ ακόμα να ψηθείς για ένα ταξίδι στα άστρα;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved