Το Star Wars Outlaws έχει νέο trailer και καλοκαιρινή ημερομηνία κυκλοφορίας

Η Ubisoft για ακόμη μια φορά θα φροντίσει να μην σηκωθούμε από τον καναπέ. 

Αν μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το ολοκαίνουργιο story trailer του Star Wars Outlaws, η φράση θα ήταν απλά υπέροχο. Είχαμε πάρει ήδη τα πρώτα δείγματα από τη Ubisoft στο reveal trailer και ένας χαρακτήρας όπως η Kay που δεν είναι τόσο κοντά στους Jedi αλλά περισσότερο στους κλεπταποδόχους του διαστήματος, είναι αυτό ακριβώς αυτό που έλειπε από το Star Wars. Και μαζί του φέρνει όλη εκείνη την ελευθερία που αναζητούσαμε.

 

Το

 

Το στόρι περιέχει παρανόμους, ευκαιρία για να βγάλεις χρήματα και μπόλικο υπόκοσμο. Νισάφι πια με την Αυτοκρατορία και την Αντίσταση. Ας πλακωθούν μόνοι τους. Εμείς εδώ έχουμε την Kay Vess που πρέπει να κλέψει μια περιουσία για να εξαγοράσει την ελευθερία της, μπόλικες μάχες εντός και εκτός διαστήματος, εξερεύνηση και τον Han Solo παγιδευμένο. Πολύ περισσότερο, είναι αυτό το στοιχείο της πλήρους ελευθερίας που περιμένουμε να δούμε στο Outlaws, χωρίς νόμους, κανόνες και «πρέπει». Είναι ίσως ο καταλυστικός παράγοντας που μπορεί να το μετατρέψει σε ένα από τα πιο πετυχημένα παιχνίδια της σειράς, μιας και το gameplay μοιάζει εξίσου φανταστικό.

Τα ακόμα καλύτερα νέα φυσικά, είναι πως θα περιμένουμε μέχρι το τέλος του καλοκαιριού για να το παίξουμε στις κονσόλες μας, μιας και η Ubisoft έχει προγραμματίσει την κυκλοφορία του για τις 30 Αυγούστου.

Με το καλό να μας έρθει ακόμη και αν η Δύναμη δεν θα είναι μαζί μας. Σίγουρα όμως θα είναι τα όπλα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved