associated press Το Starfield γράφει ιστορία πριν καν κυκλοφορήσει

Οι αριθμοί δε λένε πάντα την αλήθεια. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση, έχουν ξεκάθαρο δίκιο.

Το περιμέναμε εδώ και καιρό. Ο κόσμος του gaming διψάει γι’ αυτό. Το έχει ανάγκη όπως η διψασμένη γη, την πρώτη βροχή του Φθινοπώρου. Και η Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου είναι μία ημερομηνία – ορόσημο. Όπως έχεις προετοιμαστεί ήδη από τον τίτλο, θα σου μιλήσουμε για την επίσημη κυκλοφορία του Starfield. Πρόκειται για το πρώτο νέο σύμπαν της Bethesda εδώ και 25 χρόνια. Βέβαια όσοι προτίμησαν την συλλεκτική έκδοση ή την Premium Edition αναβάθμιση, είχαν την ευκαιρία να παίξουν 5 ημέρες νωρίτερα. Το διάστημα αυτό ήταν αρκετό για να φτάσει το διαστημικό RPG όχι ένα, αλλά δύο τεράστια ορόσημα.

 

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της πλατφόρμας PlayTracker, οι πωλήσεις του παιχνιδιού ξεπέρασαν τα 2 εκατομμύρια, με τουλάχιστον 1 εκατομμύριο παίκτες να έχουν αγοράσει την έκδοση των $100 στο Steam και τουλάχιστον 1 εκατομμύριο ακόμη να έχουν αγοράσει την ίδια έκδοση στο Xbox ή το πακέτο αναβάθμισης.

Όλα όσα γνωρίζουμε για το διαστημικά υπέροχο Starfield

Την ίδια στιγμή το παιχνίδι, από την έναρξη της Early Access περιόδου, έσπασε αρκετές φορές το ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών του στο Steam, το οποίο αγγίζει πλέον τους 248,632. Αυτό σημαίνει πως το RPG σκαρφάλωσε αρκετές θέσεις στην κατάταξη και είναι πλέον το 37ο πιο επιτυχημένο παιχνίδι όλων των εποχών στο κατάστημα της Valve, σύμφωνα με το εν λόγω στατιστικό.

 

 

Αν δεν γίνει το ακραίο, ο τίτλος είναι σε τροχιά να σπάσει πολλά ακόμη ρεκόρ με την άφιξης της κανονικής έκδοσης και την ένταξή του στο Xbox Game Pass. Μένει να δούμε, λοιπόν, πως θα διαμορφωθούν τα στατιστικά μέσα στις επόμενες ημέρες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved