associated press Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι MVP και στο NBA 2K23

Ο Greek Freak σπάει όλα τα κοντέρ και στο φετινό μπασκετικό παιχνίδι της 2K Sports.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο απόλυτος star του φετινού Eurobasket. Σπάει κάθε ρεκόρ, τρομοκρατεί τις αντίπαλες άμυνες και οδηγεί την Εθνική Ελλάδος προς το μετάλλιο. Ο Greek Freak είναι ένα πραγματικό φαινόμενο και μας φουσκώσει με περηφάνεια. Αυτές οι επιδόσεις του, που θυμίζουν τις αντίστοιχες του NBA, οδήγησαν τους ανθρώπους της 2Κ Sports να τον βαφτίσουν ως τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα στο παιχνίδι NBA 2K23. Το «ελάφι» του Μιλγουόκι είναι ο καλύτερος παίκτης σε rating ολόκληρου του παιχνιδιού με OVR 97.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Νίκολα Γιόκιτς και Τζοέλ Εμπίντ έφτασαν το  OVR 96, όπως και οι Λεμπρόν Τζέιμς, Στεφ Κάρι και Κέβιν Ντουράντ. Οι Λούκα Ντόνσιτς και Καουάι Λέοναρντ ακολουθούν με 95 ενώ ο Τζα Μοράντ κατάφερε να αγγίξει το 93.

Το φετινό NBA 2K23 θα τιμήσει τον Μάικλ Τζόρνταν των Σικάγο Μπουλς που τίμησε όσο κανείς άλλος το άθλημα και τη φανέλα με τον αριθμό «23». Ο MJ θα βρίσκεται στα εξώφυλλα των Michael Jordan Edition και Championship Edition ενώ θα επιστρέψει και το The Jordan Challenge.

Αντετοκούνμπο: Το παρατεταμένο airball του Γκίλμπερτ Αρίνας

Αυτό το ειδικό mode θα δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να βιώσουν ξανά 15 εμβληματικές στιγμές από την καριέρα του θρυλικού αθλητή. Οι δέκα από αυτές τις προκλήσεις προέρχονται από το NBA 2K11, έχοντας δημιουργηθεί εκ νέου, ενώ το mode θα είναι εμπλουτισμένο και με πέντε ολοκαίνουργιες στιγμές. Παράλληλα, το Jordan Challenge θα περιλαμβάνει και παρασκηνιακό υλικό, όπως συνεντεύξεις με συμπαίκτες και αντιπάλους του MJ.

 

 

Το NBA 2K23 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και Nintendo Switch.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved