Αυτήν την εξωγήινη AMG θα παρουσιάσει η Mercedes σε λίγες μέρες

Μετράμε λεπτά για τα αποκαλυπτήρια.

Καταρχάς προς αποφυγήν παρεξηγήσεων να σου πούμε πως ετούτο το έργο ΔΕΝ είναι μακέτο. Είναι πραγματικότητα και το πλήρες του όνομα ακούει στον φουτουριστικό τίτλο: Mercedes-AMG Project One.

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, αυτός ο γίγαντας που μας έχει χαρίσει μεγάλες αυτοκινητιστικές στιγμές μέσα από τα χρόνια, έχει μεγάλα όνειρα (και μεγάλες επενδύσεις) για αυτό το μοντέλο.

mesa lllalal

Σε μερικές μέρες θα παρουσιαστεί στη μεγάλη Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και η αλήθεια είναι ότι οι «μερσεντάκηδες» όλου του κόσμου βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα. Γιατί όπως υποστηρίζει η Mercedes μπορεί αυτό το αυτοκίνητο να μην είναι το πιο γρήγορο που έχει κυκλοφορήσει, θα είναι όμως ότι πιο κοντινό σε Φόρμουλα 1 από πλευράς οδηγικής απόλαυσης.

Όχι, βέβαια, ότι είναι κάποια ντροπλά «κυρία» -το αντίθετο. Με 1000 άλογα είναι ικανή να κάνει τα 0-180 χλμ. σε μόλις 6 δευτερόλεπτα και να αγγίξει τελική ταχύτητα της τάξης των 350 χλμ/ανά ώρα.

Δε μένει παρά να δούμε την AMG Project One στη Φρανφούρτη. Και να ελπίσουμε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει βιντεοσκοπημένο υλικό με εκείνη να μουγκρίζει χαρούμενα στον φακό. Α, και κάτι τελευταίο που ξεχάσαμε να σου πούμε: τούτο το έργο είναι ηλεκτρικό!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved