Να σου συστήσουμε την πιο πολυτελή Mercedes εκεί έξω

Vision τη λένε. Όνομα και πράγμα δηλαδή.

Πριν κάποιο καιρό είδε το φως τη δημοσιότητας το πιο λουξ από τα λουξ μοντέλα της Mercedes. Της αυτοκινητοβιομηχανίας που έχει χαρίσει θρυλικές σελίδες στο μεγάλο βιβλίο της αυτοκίνησης. Και δε σου μιλάμε για τίποτα περισσότερο, ούτε τίποτα λιγότερο από την Mercedes Maybach 6. Αυτή τη γερμανική «λιμουζίνα» που αποτελεί συνώνυμο του πιο πολυτελούς γούστου.

may 1

Αφού χορτάσαμε, λοιπόν, να βλέπουμε την hardtop έκδοση, να σου που έσκασε κι η καμπριολέ εκδοχή της. Τώρα θα μου πεις, είναι δυνατόν να βγάζουν καμπριολέ σε κάτι τόσο κλασάτο; Και θα σου απαντήσω: είναι και παραείναι. Και αν δεν έχεις πειστεί ακόμη, περίμενε μέχρι να δεις τις φωτογραφίες.

Το μοντέλο θα ονομάζεται Vision Mercedes Maybach 6, και όπως καταλαβαίνεις είναι όνομα και πράγμα. Ο ηλεκτρικός κινητήρας (!) θα της δίνει κοντά στα 350 χλμ αυτονομίας ενώ θα βγάζει 750 άλογα! Μικρή παύση εδώ για να πιάσουμε λίγο τους σφυγμούς μας, μιας και ταραχθήκαμε από τη συνειδητοποίηση.

Όμως εκεί που σε κερδίζει πραγματικά αυτό το καμπριολέ όνειρο είναι στο σχεδιασμό. Στην εμφάνιση για να το πω πιο απλά. Πέρα από την πανέμορφη μούρη της, τα άψογα χαρακτηριστικά της στους τροχούς, είναι και κάτι άλλο ακόμα πιο εντυπωσιακό: οι λεπτομέρειες που την διατρέχουν, οι οποίες φέρνουν στο νου την τέχνη της art-deco, κάνοντάς την να μοιάζει με έκθεση εικαστικών!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved