Φανατικέ της Benz για ρίξε μια ματιά στο βίντεο.

Οι Mercedes-Benz αποτελούν πραγματικά την επιτομή της γερμανικής κατασκευαστικής τελειότητας: στιβαρές, καλοφτιαγμένες, σίγουρες, γοητευτικές σαν σταρ του 1970 και με μία υπόγεια εσωστρεφή γοητεία πολύ διαφορετική από τις «έξω καρδιά» Ιταλίδες (βλέπε Άλφα Ρομέο) ανταγωνίστριες τους.

Όλα τα προαναφερθέντα βρίσκουν την εφαρμογή τους σε αυτήν την ερωτεύσιμη κούκλα, σε ένα μικρό θαύμα με τέσσερις ρόδες που ακούσει στο όνομα Mercedes 190SL. Ένα αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε για οκτώ μόλις χρόνια, με χρονιά εκκίνησης το 1955 αλλά έχει γράψει τη δικιά του ιστορία. Από όπου κι αν πέρναγε τα κεφάλια γυρνούσαν λες και περπατούσε κάποιο σούπερ μόντελ στην απουγευματινή του βόλτα.

Στο βίντεο του πολύ αγαπημένου Petrolicious, συνδύαζεται η αιώνια αγάπη προς το μοντέλο με μια νέα τάση της εποχής, το customization. Μη φανταστείς βέβαια πως ο χομπίστας πρωταγωνιστής του βίντεο από την Καλιφόρνια έχει επιδοθεί σε καγκουριές, δε θα βρεις φωτάκια νέον και τούμπανα ηχεία εδώ –αντίθετα έβαλε όλη του το μεράκι για να φέρει το αυτοκίνητο όσο πιο κοντά γίνεται στα αγωνιστικά αμάξια της εποχής.

Τα κατάφερε καλά, πίστεψέ μας. Πάρε λίγο χρόνο για να δεις εικόνες που αξίζουν μια θέση σε μουσείο και ήχο καλύτερο από συμφωνική ορχήστρα.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved