Αυτό το ηλεκτρικό Supercar φιλοδοξεί να γίνει το πιο γρήγορο αυτοκίνητο στον κόσμο

Κι είναι πολύ κοντά στο να το πετύχει.

Βρισκόμαστε πάρα πολύ κοντά στην έναρξη της Έκθεσης Αυτοκινήτων της Φρανκφούρτης και υπάρχουν αρκετά θαυμαστά πράγματα που περιμένουμε να φανερωθούν όταν ανοίξουν οι πύλες της μέσα στο μήνα.

Αυτό που δεν περιμέναμε ήταν μια μικρή κατασκευάστρια αυτοκινήτων από την μακρινή Ιαπωνία, της οποίας ομολογούμε δεν έχουμε ακούσει ξανά το όνομα, να βρίσκεται πολύ κοντά στο να παρουσιάσει το πιο γρήγορα επιταχυνόμενο αυτοκίνητο του κόσμου.

Η (μάλλον παγκοσμίως άγνωστη) Aspark έχει προχωρήσει πάρα πολύ με το φιλόδοξο σχέδιο της να φτιάξει το πιο ταχύ αμάξι της γης. Που μάλιστα θα είναι και ηλεκτρικό. Το οποίο θα κάνει τα 0-100 χλμ σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα! Ξεπερνώντας κατά αυτόν τον τρόπο ακόμα και το θηρίο που ακούει στο όνομα Dodge Challenger SRT Demon, το οποίο χρειάζεται 2,3 δευτερόλεπτα για να καλύψει την ίδια απόσταση.

Φαίνεται πως το μυστικό κρύβεται στο πάρα πολύ ελαφρύ αμάξωμά του, που αποτελείται αποκλειστικά από ανθρακονήματα. Στο βιντεάκι μπορείς να δεις γιατί γίνεται τόσος ντόρος με την επιτάχυνση του. Και παρακάτω να χαζέψεις μερικές φωτογραφίες από το μοντέλο. Που για κάποιο αδιανόητο λόγο το βγάλανε Owl.

Ναι, κουκουβάγια. Καλά άκουσες. Τι να πούμε; Άγνωσται αι βουλαί του Γιαπωνέζου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved